maxresdefaultAscultmereu Radio ZU, chiardaca nu intruniciodatasa le comunicca ii ascult. Cred camarelesucces al fantasticeiechipe BUZDU, MORAR si DENISE sta in puterealor de a se reinventa in fiecaredimineata.
Datoritalor am descoperit o piesaextraordinara din folclorulromanesc (chiardacaei au dat-o intr-o varianta de muzica folk). Am cautatpe YOU TUBE si am descoperitmelodia cantata de AMALIA CHIPER si FLORIN RUPA , “Rau ma dorochii ma dor”. Am descoperit-o recent si de atunci o tot ascultsi nu mamaisatur de ea. Este casi cum as sorbiaceastamelodie din izvorullimpedeprincare au trecutcarduri de ciutesicerbi, peunderomaniisi-au umezit fata atuncicand se refugiau in codrii ,casi cum versuleminescian “Fiindbaietpaduricutreieram…” s-ar fi nascut din acelizvor, un izvor magic al canteculuisidoruluiromanesc.
Ce as puteasa le urezcelor de la RADIO ZU decat LA MULTI ANI sisaasculte, in ziua in care au implinit SAPTE ANI de la infiintare, aceastapiesa in variantaAmaliaChipersi Florin Rupasi SA RAMANA VESNICI asa cum sunt: VESELI, FRUMOSI si INTELIGENTI.

Ioan Iacob