Paul Novac, director de alimentatie publica“Green Village” Resort Sf. Gheorghe: “Suntem mandrii sa aducem inca o raza de bucutrie oamenilor ca exista un colt de rai in Delta Dunarii…
         Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo se compune –  ca la orice editie – din sunete, imagini exotice, muzica, dansuri cu specific popular, discutii, o mare “harmalaie” organizata pe standuri si pavilioane, prin care esti tentat sa ratacesti fara un tel anume, doar cu bucuria de a descoperi “tinte noi de vacanta”, oferte deosebite si, evident, expozanti deosebiti.
Domnul Valentin Bot, primarul comunei Șiria,, judetul Arad: “Șiria este o localitate cu multa cultura, aici s-a nascut marele scriitor roman Ioan Slavici. Avem un Muzeu memorial Ioan Slavici, modernizat in urma cu doi ani de zile, iar mii de vizitatori ii trec pragul an de an. In interiorul acestui muzeu exista si o masa pe care s-a semnat capitularea Ungariei in 1849. Un alt simbol semnificativ pentru comuna noastra este Cetatea Șiriei, o cetate impunătoare care a jucat un important rol strategic timp de cinci secole.
Aici, la Romexpo, reprezint cu mare cinste judetul Arad si comuna Șiria, impreuna cu mai multi colegi, primarul Aradului, vicepresedintele Consiliului Judetean, o doamna din loc din Șiria, cu mai multi directori din cadrul serviciilor Consiliului Judetean pentru a reprezenta – la acest minunat Targ – cele mai importante branduri ale judetului (intre care vinurile de calitate care se produc la noi). Standul nostru a fost vizitat de sute de vizitatori ai acestui Targ de Turism.
      Vreau sa spun bucurestenilor ca locuitorii Șiriei sunt oameni deosebiti si oameni primitori, de aceea le fac o invitatie, de cate ori trec prin judetul Arad (ca sa viziteze tarile vecine, Germania, Austria, Ungaria) – ne bucuram acum sa circulam liberi prin Europa – sa treaca prin Șiria, avem 19 obiective turistice, mai nou si echipa UTA Arad va juca la Șiria. Multumesc bucurestenilor pentru ca, peste trei zile, voi aduce osemintele lui Ioan Russu-Șirianu si Vintilă Russu-Șirianu (ingropati la Bellu) la Șiria.”
Domnul Josef Bitton, General Manage El Al Romania: „My first visit in Romania has been in February, 2016. I think this event is very well organized, here we see all our colleagues in tourism and it’s really interesting.
      We are here to promote Israel, the Holy Land, and Romania is a very good and beautiful country. In Tel Aviv we are promoting Romania. Romania is a very very beautiful country, last year we had over 2,500 visitors from Israel and I am expecting the same for this year.”
   („Prima mea vizita in Romania a fost in februarie, 2016. Cred ca acest eveniment este foarte bvine organizat, vedem aici pe toti colegii nostri din turism si este cu adevarat interesant.
       Suntem aici sa promovam Israelul, Tara Sfanta, si Romania este o tara foarte buna si frumoasa. In Tel Aviv noi promovam Romania. Romania este o tara foarte foarte frumoasa, anul trecut am avut peste 2500 de vizitatori din Israel si ma astept la fel pentru anul acesta.”).
Domnul Paul Novac, director de alimentatie publica “Green Village” Resort Sf. Gheorghe: „Ne simtim foarte bine, suntem mandri ca am reusit sa ajungem aici, la Targul de Turism, sa incantam lumea si sa aducem inca o raza de bucurie oamenilor ca exista si o locatie speciala si un colt de rai in Delta Dunarii si in Romania. La actuala editie am vazut mult mai multa lume interesata de Romania, ceea ce ne incanta pe toti.
       As vrea sa-i fac curiosi pe toti bucurestenii sa vada ce se intampla in turismul si in zona litoralului romanesc. Pe cei de pe partea cealalta a Atlanticului, i-as invita cu drag in Romania, sa descopere Romania.”
                                                                                       Reportaj de Ioan Iacob
Anunțuri