Teatrul Roșu și Club The Hub prezintă: Freeze! Improshow – la vremuri noi, show-uri noi!
Vino la Freeze! Improshow – un spectacol fără regie sau scenariu, dar cu teatru, muzică şi multă comedie! Totul este creat pe loc de actori, pornind de la sugestiile publicului.
Îți vei dori să participi la spectacolul FREEZE! – un show complet, cu teatru, muzică, umor, dar și cu personaje vii, scene elaborate și răsturnări de situație neașteptate. Am vorbit despre umor. Cu siguranță vei râde cu lacrimi, însă vei trăi alături de improvizatori și momente dramatice, scene pline de emoție și, dacă iți vine, poți vărsa și o lacrimă. Promitem să nu spunem nimănui! FREEZE îți va arăta că teatrul de improvizație înseamnă atât comedie, cât și tragedie.
Trupa de teatru de improvizație FREEZE! înseamnă Adriana, Andrei, Ciprian, Florin și Marius, acompaniați de maestrul muzical Vlad Pasencu.
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376. Accesul se realizează între 19 și 19:45.
 

„Crimă la Howard Johnson” – 19 Februarie 2017, ora 17:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

„Crimă la Howard Johnson” – o comedie ‘criminal de bună’. Distribuţia: Marius Gîlea, Alexandra Ioniţă, Conrad Mericoffer. După Ron Clark şi Sam Bobrick.
Arlene (Alexandra Ioniţă) este mai tânăra şi atrăgătoarea soţie a lui Paul Miller (Marius Gîlea), un invidid anost, liniar, corect, limitat şi insipid, dar iremediabil îndrăgostit de consoarta sa. Fire zburdalnică, pătimaşă și… plictisită, Arlene îl cucereşte pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei şi devin amanţi. Îmbătaţi de amorul interzis, cei doi încep să îşi dorească libertate deplină şi plănuiesc sa îl elimine pe Paul, demarând o joacă tipică de-a șoarecele și pisica.
Preţ bilet: 25 lei. Acces 15:30 – 16:45. Informaţii şi rezervări: 0723196376.

Teatru pentru copii: „Mica sirenă” – 19 Februarie 2017, ora 12:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

Îndăgostită de Prințul Eric, Ariel decide să renunșe la coada de sirenă în schimbul picioarelor și apelează la Ursula, vrăjitoarea mării care îi îndeplinește dorință, însă îi cere ca plată glasul ei minunat. Se va descurca Ariel în lumea oamenilor, va reuși să-l cucerească pe prinț? Dar oare tatăl ei, Triton, Regele Mării, cum va reacționa?
O adaptare plină de umor după o frumoasă poveste despre o sirena micuță pe nume Ariel, un prinț fermecător, Ursula cea nemiloasă și un tată cu puteri magice.
Preț bilet 25 Lei. Rezervări 0723 196 376. Acces 10:30 – 11:45.
 • „DIVORȚ în ziua nunții” – 17 Februarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31
 • O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.
  Un spectacol produs de Teatrul Independent INDART. Regia: Cătălin Stelian. Distribuția: Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe. Scenografia: Bogdan Gagu
  Preț bilet 25 lei. Acces 18:30 – 19:45. Rezervări 0723196376.

  „Soț de vânzare” – 16 Februarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

  Regia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.
  Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
  Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
  Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!
  Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!
  Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 18.30, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru rezervări și detalii: 0723 196 376.

  „Iubirea e un lucru foarte mare” – 14 Februarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

  Regia Marius Gîlea; cu Adina Stoica, Daniel Hara și Povestitorul.
  Doi tineri nerăbdători: El – tipul practic, atent la detalii, mai ales la cele inutile, care costă, romantic şi nu prea, băiat de casă şi nu prea; Ea – entuziastă până în vârful degetelor, ascultătoare, gospodină şi nu prea, iertătoare şi nu prea.
  Se întâlnesc în gara de la Medgidia şi, cu viteza luminii, îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, atunci te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.
  O comedie plină de situații folclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.
  „Ajunși bine, sănătoși, Tanța și Costel!” și Maestrul.
  Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 18.30, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376
  Echipa Teatrul Rosu
  0723 196 376
  www.teatrul-rosu.com

  Reclame