Ceea ce se întâmplă astăzi în România este cel mai serios atac la adresa statului de drept. Ordonațele de urgență adoptate de guvern în miez de noapte vor afecta fundamental lupta anti-corupție.

Celor cărora le mai pasă de ce se întâmplă în România își pot afirma sprijinul pentru statul de drept și împotriva acestor ordonanțe de urgență și a modului în care au fost adoptate, duminică, 5 februarie între orele 3 și 5 pm pe trotuarul din fața ambasadei României la Washington. Vă rugăm să aduceți pancarte, steaguri și bannere.

Haideți să fim alături de sutele de mii de Români care protestează pașnic în mai toate orașele țării față de abuzurile acestui guvern și să ne alăturăm protestelor din mai toată diaspora menite să arate sprijinul nostru, al celor care nu suntem acasă, față de un stat de drept în România.

Acest protest pașnic are acceptul Special Operations Division a Washington Metropolitan Police Department pentru orele menționate. Deși este organizat în față Ambasadei acest protest nu este împotriva diplomaților sau al ambasadei ci un protest pentru un stat de drept în România și contra politicienilor corupți.

Reclame