Stimată Presă, așa cum am spus în articolul anterior,  am luat decizia ca în cadrul unei emisiuni televizate să aduc la cunoștință povestea mea publicului larg  așa cum scrie în articolul  Din Spusele lui Cristian 15.  Mă voi supune în direct  testului aparatului poligraf  ca o dovadă că spun adevărul.
                Următorul pas va fi prezentarea  filmului documentar în cadrul unei săli de cinema,  voi invita la prezentare următoarele televiziuni : Antena 3 ,  Prima Tv, Pro Tv, Kanal D,  Realitatea Tv,  B1 Tv, România Tv,  Național Tv, TVR 1.
                  Tot în cadrul acestei prezentări voi invita  Presa Română, estimez că filmul documentar îl voi termina la sfârșitul acestui an,  țin să menționez faptul că acest documentar îl  realizez pe propria cheltuială,  am cerut sprijin financiar unor persoane, acestea  nu s-au arătat interesate să mă ajute – ăștia suntem
             Cu tot respectul consider că la prezentarea  filmului documentar ar trebui să mă onoreze cu prezența  Domnul Klaus Iohannis, Domnul Traian Băsescu, Domnul Emil Constantinescu, Domnul Ion Iliescu,  Domnul Ion Țiriac  pentru a vedea și dânșii un ROMÂN care are o pasiune puternică pentru Muntele Everest și Valea Solu Khumbu – Regiunea Muntelui Everest.    
              Una din dorințele mele va fi ca în cadrul sălii de cinema,  să existe pe șcenă  un loc special amenajat în memoria lui Sir Edmund Percival Hillary,  vom asculta melodia cântăreței Whitney Houston – I will always love You,  eu stând în fața șcenei, o domnișoară îmbrăcată în roșu aducându-mi un trandafir de aceeași culoare.
                 Să-mi dați voie Stimată Presă să plâng, să  simțiți  tristețea și durerea mea,  să vadă  Domnii Președinți ai României  durerea mea, să mă țină de mână Peter Hillary – Fiul lui Sir Edmund Percival Hillary – totul fiind transmis live pe canalele de televiziune – să știe o Românie cât de mult îl iubesc pe Sir Edmund Percival Hillary
                 La prezentarea filmului frumos ar fi  să existe doi reprezentanti, unul al  Casei Regale Britanice și  un reprezentant al guvernului  Noii Zeelande,  cărora le voi explica  de cât sprijin financiar am nevoie pentru a-mi împlinii proiectele mele.  
                Frumos ar fi să mi se  ofere  un drapel deosebit al  Marii Britanii + o medalie care a fost realizată în memoria lui Sir Edmund Percival cum puteti vedea pe acest site: http://www.perthmint.com.au/catalogue/sir-edmund-hillary-1919-2008-1-4oz-gold-proof-coin.aspx pentru achiziționarea medaliei îl contactați pe Peter Hillary – http://www.peterhillary.com/
            Ca un semn de recunoștință Casa Regală a României  ar putea aranja o intrare în audiență la Regina Elisabeta,  regina  luând  o sabie,  atingându-mă cu ea pe umeri spunându-mi : “ Ridică-te Sir Cristian Marius Bălăceanu”  – Păi  Stimată Presă,  nu am pornit eu pe urmele lui Sir Edmund Percival Hillary ? Nu am dormit eu în camera lui Sir Edmund Percival Hillary ?
            O altă modalitate de a mă ajuta de a-mi indeplini dorintele ar fi ca Serviciile Secrete Române să contacteze pe Domnul Bill Gates pentru a-mi aranja o intrare în audiență la Domnul Bill Gates. Aș dori să vă informez că filmul documentar mă străduiesc să-l fac cât mai frumos, mie îmi plac lucrurile de calitate, nu arunc ochii pe foc de dragul mediatizării, acest documentar îmi doresc să rămână ca un tezaur al României, acesta este un prim pas, dacă mi se va indeplinii una din dorințele menționate mai sus, le promit copiilor că le voi face un documentar despre Regiunea Everest-ului de o frumusete rară.
              Ca un om care se informează săptămânal  în ceea ce privesc camerele video profesionale de vârf, vă pot spune că încă mai trebuie lucrat la ceea ce înseamnă definiție, în viitorul apropiat vor apărea camere video la rezoluție 8K, un lucru de știut este că  nu rezoluția este importantă si calitatea senzorului, numarul de cadre de secundă, o imagine excepțională este și aceea de 4K cu 200 cadre pe secundă, în viitor  va exista si camere video  8K cu 200 cadre pe secundă – 200 FPS – Frame Per Second.   
             Eu consider că aceasta ar fi o modalitate de încheiere a poveștii mele,  prietenii mei  îmi vor rămâne prieteni  pentru toată viața, împreună cu o companie de expediții îmi voi organiza câteva expediții private în Himalaya, acestea vor fi expediții  de pregătire pentru Muntele Everest.
             După ce voi atinge vârful Muntelui Everest, personal voi lucra la matrița unei cărți, în care vor fi incluse expedițiile realizate în Himalaya,  aceasta fiind o carte de mari dimensiuni,  un adevărat photo album,  hârtia fiind și ea de o calitate excepțională – mai multe aspecte nu vi le pot menționa datorită faptului că acestea reprezintă un secret profesional. 
            Stimată Presă în acest articol v-am scris cum s-ar putea încheia povestea mea, intr-o manieră elegantă și fără prea multe probleme, sper că știți acum ce am îndurat eu pentru a aduce un Mesaj de Pace României, vă invit să citiți articolul https://clubuldepresatransatlantic.wordpress.com/2016/09/14/din-spusele-lui-cristian-15-final/ .
 
                  Stimată Presă doresc să vă aduc la cunoștință anumite aspecte: În 2007 când am fost în expediția de recunoaștere a Everest-ului am observat niște fenomene ciudate, în Kathmandu m-a filmat o cameră video profesională, când urcam pe pinteni stâncoși niște elicoptere survolau zona de parcă mă filmau.  La mănăstirea Thyangboche m-am întâlnit cu fiul lui David Breashears. Tot aici un domn impunător care părea a fi de la FBI a stat de vorbă cu mine, până să ajung la Thyangboche dădusem de veste Presei Române ceea ce se întâmplă cu mine acolo – aveți articolul.  Toate aceste lucruri m-au dus cu gândul că ceva s-a întâmplat acolo, mai ales că intr-o locație – Mong La,  a sosit un jurnalist cu camera video aprinsă, un fotograf m-a fotografiat cu Hasselblad-ul, ceea ce simt este că am fost pus sub urmărire încă de la începutul călătoriei mele.
               În New Delhi – India, când am fost externat din spital mi s-a dat un plic cu o foaie de hârtie în care mi s-a spus că am 5 ani în care mi se vor explica evenimentele trăite, că am propriul meu studiou, în plic mi s-a oferit o cartelă G4S, o companie de maximă securitate la nivel internațional. Din 2007 aceasta operează și în România, mașinile de la G4S mi-au apărut de zeci de ori în drumul meu, aceste mașini filmează persoana care o protejează. Vă întreb Stimată Presă dacă mi s-a făcut un film documentar cinemtografic al călătoriei mele – ce facem acum  ?
            Stimată Presă dacă România se va arăta indiferentă  mai ales domnii președinți ai României în fața dorințele mele, fără supărare eu fac filmul documentar în limba engleză, la sfârșit voi povesti despre pasiunea mea, le voi arăta toate cărțile,  DVD-urile și revistele National Geographic din 1955, îmi voi exprima dorința de a fi susținut de marile puteri ale lumii pentru a-mi realiza toate dorințele, voi da de înțeles că România s-a arătat nepăsătopare și indiferentă față de  dorințele  mele , voi trimite filmul la 50 de televiziuni din întreaga lume,  iar întreaga lume va vedea că am adus un Mesaj de Pace întregii lumi.
            Vă scriu cât se poate de sincer că Puterea lui Dumnezeu este una MARE,  când citesc canonul tuturor sfintilor parcă Dumnezeu îmi spune că tot ceea ce am visat mi se va împlini, vă scriu cu toată desăvârșirea că atunci când iubești ceva cu adevărat este imposibil să nu obții acel lucru. Pentru ca povestea să fie completă vă las si acest link pentru a înțelege mult mai bine niște aspecte https://clubuldepresatransatlantic.wordpress.com/2016/11/24/din-spusele-lui-cristian-16/
             Vă rog să  înțelegeți că nu-s rău intenționat dar  din punctul meu de vedere nu totul se raportează la România, pentru a înțelege ceea ce vreau să spun – Dacă România nu este în stare să-mi îndeplinească o dorință, există alte țări care mă vor înțelege, înțelegându-mi aspirațiile mele înalte – așa cum Everest-ul tronează ca o torță de foc pe cerul albastru întunecat la apus.
               Din articolele Din Spusele lui Cristian 15, 16 și acest articol  veți înțelege problema mea, doresc să le mulțumesc tuturor care stau alături de povestea mea,  în articolele următoare voi scrie anumite aspecte din societatea Românească, aștept cu nerăbdare să vă am alături să vă strâng în brațe pe toți, iar pentru a conștientiza cât de mult vă iubesc și apreciez valorile culturale Românești vă postez acest link să ascultați o melodie care îmi amintește de bunicul meu Baboi Ilie din comuna Călinești – Județul Teleorman, cred că aceasta va fi și melodia care o voi pune după terminarea documentarului când îmi voi face aparitia pe șcenă să simtă și Domnii Președinți ai României  și publicul  dragostea mea pentru țară,  iubirea pentru voi  și tot ceea ce a însemnat viața mea – Vă iubesc Români și pe Dumneavoastră Stimată Presă și Media Română !  
 
                        Cu tot Respectul
                                                          Bălăceanu Cristian Marius 
Reclame