Stimată presă după cum ați citit în articolul anterior – Din spusele lui Cristian 15  https://clubuldepresatransatlantic.wordpress.com/2016/09/14/din-spusele-lui-cristian-15-final/ ați putut observa că am trecut în 2007 printr-o experiență destul de neplăcută. Pentru ca tot omul să înțeleagă, doresc să menționez că mi s-a încălcat un drept – acela de a fi întors în țară fiind într-o situație dificilă – aceasta fiind prima greșeală care mi-a făcut-o Statul Român.
          După un timp am făcut cerere la Ministerul de Externe pentru a se face un demers pentru găsirea bagajului cu aparatură photo video profesională + 4000 de fotografii  care au rămas la o secție de poliție din orașul Patna – Statul Bihar.
        Bineînțeles că am primit un răspuns formal în care mi s-a precizat că nu au putut soluționa cererea mea;  am decis să fac o cerere prin email la Ambasada României din New Delhi,  Domnul Adrian Sârbu de la secția consulară din New Delhi îmi răspunde astfel – cazul dumneavoastră îl voi prelua – cu alte cuvinte cei de la Ministerul de Externe NU au făcut nici un demers real pentru căutarea bagajului meu.
          Dacă Ministerul de Externe ar fi făcut un demers scris   către  cei de la New Delhi,  Domnul Adrian Sârbu ar fi știut de cererea mea. Consider că aici mi s-a făcut o altă nedreptate – a doua greșeală din partea Statului Român.
         În anul 2012 am scris că voi da de știre presei internaționale în ceea ce privește încălcarea dreptului de repatriere.  Din acel moment așa cum am spus în articolul anterior am fost urmărit și filat de cei de la securitate. Mai mult decât atât cei de  la securitate au pătruns în apartamentul meu pentru a-mi pune în buzunarele unei geci sisteme de urmărire și localizare. – o greșeală extrem de gravă. 
               La prezentarea filmului documentar voi invita  trusturile de presă române,  pe marii oameni de televiziune de la Antena 1 , Pro-Tv,  Prima Tv, Kanal D .  Voi da o declarație sub testul poligraf în cadrul unei emisiuni televizate pentru a vedea Domnul Traian Băsescu, Domnul Klaus Iohanis si Domnul Dacian Cioloș cât adevăr grăiesc în ceea ce privesc întâmplările trăite în toți acești ani – așa cum am spus în articolul anteriror – aveți link-ul.  Păi bine Stimată Presă eu aduc un Mesaj de Pace României și  asta mi-e răsplata ?
             Vă pun eu întrebarea Stimată Presă – dacă săvârșeam vreo greșeală cam câți ani de pușcărie luam ?
                     Printre altele doresc ca acest film documentar sau jurnal de călătorie să fie prezentat în toate Mall-urile din țară timp de o lună  doar  sâmbăta și duminica pentru ca toți copiii ai acestei țări să vadă și ei frumusețea Muntelui Everest iar  intrarea să fie liberă, nu pot cere copiilor noștrii bani deoarece cunosc această țărișoară dulce și amară.
           Voi cere sprijinul tuturor posturilor de radio să aducă la cunoștință copiilor prezentarea filmului documentar in mall-urile din țară;  o altă dorință ar fi aceea ca televiziunile menționate mai sus să prezinte filmul meu în seri diferite la oră de audiență, consider că nu cer  mult unei televiziuni să difuzeze  filmul meu (mai ales gratis) –  consider că am crescut cu voi Stimată Presă și Media     
       Îmi doresc să îi am alături de mine la prezentarea filmului documentar  pe Domnul Florin Călinescu, Teodora Trandafir,  Cristina Țopescu, Dana Grecu, Andreea Esca,  Radu Tudor,  Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Mihai Morar,  Răzvan Dumitrescu, Mihai Gâdea, Anca Lungu, Răzvan și Dani,  Cristian Tudor Popescu, Mădălin Ionescu, Cătălin Măruță,  Marius Tucă,  Andrei Zaharescu, Corina Chiriac, Christian Sabbagh, Sorin Ovidiu Bălan, Simona Gherghe, Dan Diaconescu, George Becali, Cronica Cârcotașilor,  Andreea Marin, Corina Voiculescu, Camelia Voiculescu.   
            Stimată presă îmi amintesc când am primit o foaie de hârtie în New Delhi în care scria : ai 5 ani în care ți se vor explica evenimentele prin care ai trecut, dacă dorești să ne semnalezi ceva – Ne ajuți ! Ai propriile tale programe tv – fiți atenți câte programe tv au apărut din 2007 !   Ai propriul tău studiou la care poți apela pentru a ți se explica evenimentele trăite – nu știu cum să vă spun dar mi se ofereau niște drepturi de parcă aș fi jucat rolul lui Iisus, știți că astfel de actori au anumite drepturi.
           Revenind la momente mai dulci vă pot spune că   ar fi frumos să cânte Doamna Mirabela Dauer  melodia “Multumesc iubită mamă” să-mi dați voie să vă strâng mâna cu căldura  sufletească care Dumnezeu mi-a dăruit-o,  să simțiți si dumneavoastră inima și sufletul meu.  Aș vrea să știți că așa cum sunt eu bun – rău,  vă port în suflet, aici mă refer la toți  cei care îi cunosc și la dumneavoastră stimată media  și presă – am crescut alături de dumneavoastră.
           Vă informez că am scanat toate diapozitivele făcute în Munții Bistriței, fotografiile le voi numerota. La prezentarea documentarului voi invita câțiva domni studenti  și anume : Klaus Iohanis –  Dacian Cioloș ,    Traian Băsescu –  Victor Ponta .  Voi pregăti un jilț frumos tapițat și  voi scoate la tablă fiecare student  în parte,  trăgând  bilețelul cu numărul fotografiei ce va fi proiectată pe perete rugând pe domnul student, să-mi descrie munții din fotografie – să vedem ce vor avea să-mi spună domnii studenți.
            Să nu uite domnii studenți că eu muncesc în sistemul bugetar, în cadrul Academiei de Studii Economice  plătind contribuțiile la stat.  Aș vrea să menționez că din  salariul meu,  în fiecare an imi strang bani pentru diapozitive, mi-am mai achiziționat câte un obiectiv foto, îmi pun bani deoparte pentru mâncare si transport pentru a putea pleca vara în Munții Bistriței.
             Doresc să mulțumesc Domnului Constantin Corduneanu si Domnului Vasile Corduneanu pentru faptul că îmi asigură cazarea
               Stimată Presă din spusele unor persoane mi  s-a precizat că nu voi fi onorat cu prezenta Domnului Klaus Iohannis,  sincer asta va spune mult ce fel de oameni suntem, eu la 21 de ani eram la o vârstă fragedă când am plecat în Himalaya pentru a face un film despre Regiunea Everest-ului aducând și un Mesaj de Pace României, mă gândesc că un președinte de stat ar trebui să stea de vorbă cu un om care a trecut prin evenimente marcante în viață, ar trebui să vă gândiți că bunicii mei au plecat din această lume cu gândul că voi ajunge un om mare în viață
              Nu știu dacă vă imaginați cât de mult l-am iubit pe Sir Edmund Percival Hillary, mi-am dorit și eu să-i strâng mâna iar  dumneavoastră stimată Românie nu mi l-ați putut oferi pe Sir Edmund Percival Hillary, mai mult decât atât am fost bătaia de  joc a Statului Român – Vă Mulțumesc România.
              Acum nu rămâne decât să mă trimiteți la Domnul  William Henry Gates al III lea  sau cum i se mai spune  Bill Gates să mă sponsorizeze dânsul pentru a-mi realiza proiectele mele  extrem de  serioase, consider că merit acest lucru, eu sunt un om cu bun simț și nu  îmi pot permite  să  fiu sponsorizat din banii statului pentru că eu îmi cunosc această țărișoară dulce și amară,  sunt conștient de faptul că  Românii muncesc pentru a aduce bani la bugetul de stat.
             Dacă nici așa nu îmi puteți rezolva problema,  fac documentarul în  limba  engleză,  voi face un scurt reportaj în limba engleză, voi povesti tot ceea  ce eu am trăit din 2007 până în prezent care va fi atașat filmului documentar,  îmi voi exprima dorința că îmi doresc ca să mă sponsorizeze Domnul Bill Gates, trimit filmul documentar la cele mai mari televiziuni din lume,  publicul va înțelege că am și eu o dorință în viață, ținând cont că am adus un Mesaj de Pace întregii lumi.      
            În  istoria Everest-ului sunt implicate marile televiziuni ale lumii, tot în istoria Everest-ului sunt implicate majoritatea statelor lumii,  vă imaginați  când tot globul va auzi povestea mea, când va auzi câtă bătaie de joc am îndurat din partea Statului Român,  s-ar putea să primesc sprijin financiar de la marile puteri ale lumii.
             Stimată Presă sincer îmi pare rău că întârzii cu filmul documentar, Șerpașii din Regiunea Everest-ului mă ajută să fac acest documentar,  fac acest efort pentru toți copiii acestei țări,  documentarul  va fi stufos în imagini atât video cât și foto.  Preconizez că anul  viitor îl termin,   ținând cont de faptul că în anul 2017 se împlinesc 10 ani de la marea mea aventură.  Din salariul meu de bugetar fac gradientul cadrelor video, fac corecții de culoare la fotografii, fac masterizare, voice over etc.
            Aș dori să vă înștiințez că atunci când merg vara la munte,  mă gândesc la toți apropiații dar și la acele persoane care au fost candva în viața mea,  care nu au știut ce înseamnă o prietenie adevărată.  Aș vrea să-i menționez pe soții Georgescu Dan și Georgescu Lenuța și pe fiul acestora  – Georgescu Marian Mihai,  care nu sunt decât niște nenorociți care au profitat de mine și mi-au oferit cea mai mare bătaie de joc.     
          Vă spun cu toată sinceritatea că am călcat pragul multor biserici și mănăstiri,  iar când îmi amintesc de tot ceea ce au făcut anumite structuri ale Statului Român,  mă întreb dacă au și ei părinți, copii și frică de Puterile Cerești. Poate că  bunicul meu a fost un Sfânt Ilie,  să vă ferească Dumnezeu să îl supărați pe Sfântul Ilie.  
             Eu de 3 ani citesc în fiecare zi acatistul fiecărui sfânt, simt cum Dumnezeu este cu mine la fiecare pas, Dumnezeu mi-a promis că mă va face un om mare,  să știți că puterea lui Dumnezeu este una foarte mare, Dumnezeu nu mă va lăsa niciodată ! Să nu uitați  că nu există dorință care Dumnezeu să nu o poată împlini.     
          
 
                                     Doresc să ofer mulțumiri celor care stau alături de povestea mea :

          

           Roxana Nicoleta,  Ana Țimpu, Iuliana Țimpu,  Cristina Sugeac,  Georgiana Sârbu,  Irina Draghia,   Andra Nicolau,  Mădălina Ursache,  Andreea Turcu,  Oana Ștefu, Diana Alistar, Valentina Boboc,  Anca Echim,  Ciubancan Alice,  Ana Maria Costache, Georgiana Nițu,   Alexandra Gheorghe,  Melissa Caterina, Ana Maria Malinaș, Georgiana Enea,  Ana Maria Popa,  Laura Floroiu,  Andrada Gîță,  Ioana Pleșca,   Tărășilă Dana Elena,   Veronica  Mîțăblândă, Puiu Cornelia, Ilișescu Luminița,  Andreea Radu, Andreia Cîtea, Ioana Sânziana,  Valentina Volentiru, Elena Corbu, Adina Olteanu,  Catalina Dumitrescu,  Raluca Andreea, Ioana Bogdan, Baran Daria Ioana,  Ana Sufletu,   Gabriela Simona,  Canache Iulia Marina,  Denisa Corina,  Andreea Cristina Dragomir,  Andreea P. Elisabeta,  Larisa Bamboi, Alexandra Ghinea, Ramona Ciucan, Alexandra Cuțuhan, Ana Lasache, Alexandra Aristar, Schuler Ana, Georgiana Mujdei, Mihaela Gheroghiu, Cazacu Somona, Adelina Maria, Cristina Cimpoeșu, Elena Turcu, Teodora Fador, Gheorghe Adelina,  Anca Novac, Alecu Georgiana, Roxana Negrileanu, Ada Bivolaru, Maia Păun,  Anca Tofan,  Alina Simindrescu, Breban Iulia , Alexandra Stanila, Gheorghiu Madalina, Profir Camelia, Ana Maria  Ciobanu, Georgiana Luca, Băniță Daniela, Zinca Madalina, Adina Pițigoi, Badea Ionela, Erbărescu Roxana, Dragomir Elena, Popov Adriana, Giosanu Alina,  Corduneanu Vasile, Constantin Corduneanu, Corduneanu Bogdan, Baboi Dan Florin, Baboi Sorin, Vereșteanu Gloria, Mihai Laz, George Pruteanu, Pruteanu Florin, Dacian Andrei, Oprina Giani Eugen,  Daniel Ștefan, Gradinaru Iulian,  Lișneanu Daniel, Ceptureanu Eduard, Lucian Asoltanei, Țila Nicoleta, Antonio Vereșteanu, Grămadă Cătălin, Daniel Chiva, Cureleț George, George Jercan, Pupăză Jeorjeaq, Negru Dan, Ion Marius Adrian, Mihaela Hojbotă, Mihai Olaru – Nikon România,   Iordănescu Mircea, Eugen Șerbănescu, Dorina Mărgărit,  Lorena Măruță, Cristian Uba, Octac Pascal, Vlăduț Cuțuhan, Dănuț Baroiu, Laura Andreea Cristache, Cristian Stan, Nainer Dan, Liviu Mihai, Daniel Nicolae, Teodor Bîtcă, Bîrsan Ciprian, Cristian Mohora, Stanciu Florin, Bogdan Dănilă, Zachițeanu Andrei, Mihai Neg, Andrei Trandafir, Cristi Stancu, Marian Dan Alecsiu – F64 România, Dan Aristar, Bogdan Popa, Ionut Staicu, Bogatu Florin, M. Liviu Iulian, Rodica Pușa Ciubotariu, Mirabela Alexe, Chiosac Maria Adriana, Lupuliasa Ștefan, Langă Laurențiu, Dragomir Romeo, Bogdan Sacagiu, Roxana Teodoroiu, Hreșcu Mihai, Daniel Diță, Nana Iorgulescu, Niculescu Rareș, Miu Cristian, Rățoi Alexandru, Haită Alexandru, Radu Tudor,  Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Dana Grecu, Mădălina Corina Diaconu, Oana Ionescu, Vasile Maier,  Iulian Căpătoiu,   Gabriel Dan,  Alex Bigan, Andrei Baroiu, Emil Drăgoeasa, Andrei Pantea, George Mădălin Marin, Țupu Nicky, Claudia Candrea, Ionela Cioată, Daniel Popa, Bălăceanu Leonard, Gabriel Bâtcă, Adrian Ionescu, Aurelia Simion, Valentin Crețu, George Dinică, Gilia Dușă, Sorin Ovidiu Bălan, Bardac Ana Maria Mihaela, Mădălin Augustin Ionescu, Teodora Trandafir, Cătălin Măruță, Mihai  Alexandru Găinușă, Șerban Huidu, Andreea Esca,  Andreea Raicu,  Mihai Gâdea,   Andreea Bute, Cătălin Anastase, Dana Bodeanu, Alexandra Ada, Candrea Andreea, Nesia Simona, Tiberiu Pintilie, Netty Zaharia, Robert Ionuț,  Kutee Lolovici.
 
                Să nu uitați Stimați Români că am crescut alături de dumneavoastră întotdeauna veți avea afecțiunea și recunoștinta mea !    – Cu Respect Bălăceanu Cristian Marius  
Reclame