Dupa ce varfurile dansului sportiv romanesc s-au intrecut la Reghin la Cupa Romaniei 2016, ocazie cu care Federatia Romana de Dans Sportiv (F.R.D.S.) a sarbatorit 25 de ani de la infiintare si a premiat cei mai buni dansatori sportivi romani campioni si vicecampioni europeni si mondiali, in acest weekend se vor desfasura alte trei competitii nationale, evenimente cuprinse in calendarul copetitional al F.R.D.S.

Astfel, sambata, 22 octombrie, in Sala Sporturilor „Victoria” din Arad se va desfasura cea de-a VII-a editie a Cupei „Ballroom” organizata de clubul aradean Ballroom Dance, sub egida F.R.D.S. [i cu sprijinul Primariei Arad si D.J.T.S. Arad. Competitia din vestul tarii va cuprinde patru programe si 34 de concursuri adresate tutror categoriilor de varsta si la toate clasele valorice.

Tot sambata, dar la Baia Mare, va avea loc Cupa Castanelor, competitie care se va desfasura in Sala de Sport a Colegiului „Ghe. {incai”, un eveniment organizat de clubul Galactic Dance Studio, sub egida F.R.D.S. si cu sprijinul municipalitatii Baia Mare si al Consiliului Judetean Maramures. Ca si la Arad, sportivii se vor intrece in 34 de sesiuni pe categorii de varsta si clase valorice.

A treia competitie a weekendului, cea de la Iasi, poate parea si cea mai interesanta deoarece la Cupa „Iasului” si-au anuntat participarea si perechi din Republica Moldova, competitia capatand astfel caracter international.
Evenimentul iesean este organizat de Reflex Dance Academy si F.R.D.S., va cuprinde trei programe si va avea 32 de concursuri pe mai multe categorii de varsta si clase valorice.
Federatia Romana de Dans Sportiv

Reclame