Orasul Petrila 20.05.2016, ora 19.00, Casa de cultura „LADISLAU SCHMIDT” si in Municipiul Vulcan 21.05.2016, ora 19.00, „Cinema Luceafarul”. Prin organizarea concertului aniversar „7 Ani de Radio ProDiaspora” dorim sa impartasim cu publicul din Valea Jiului bucuria si satisfactiile profesionale, ideea de coerenta si continuitate in ceea ce priveste misiunea proiectului cultural „Radio Pro Diaspora”.
Am ales acest spatiu de desfasurare a evenimentului din mai multe motive, toate argumentele ingloband acea energie pozitiva si acel optimism de care are nevoie orice proiect aflat in diferite stadii: fie de inceput, fie de ascensiune sau de maturitate.
Faptul ca exista un precedent, in sensul organizarii unor astfel de evenimente in anii precedenti sau legatura spirituala si de apartenenta originara precum si identificarea cu aceste locuri a catorva membri din echipa, o buna comunicare cu publicul de aici – pot fi argumente suficient de solide pentru alegerea de a sarbatori 7 ani de Radio Pro Diaspora – ACASA, in Valea Jiului.
Organizator Asociatia ProDiaspora e.V.- Germania
Parteneri : Asociatia Diabeticilor ” Titianu Catalin”
Ultra Art Media
Primaria Municipiului Vulcan
Primaria orasului Petrila
Cabana Estera
Parteneri Media: Kapital Tv
Radio: Antenne Bayern- Germania
Radio: SWR – Germania
Vor canta: Trupa Color
Lally
Catalin Stepa
Florin Paul Camen
Ramona Prisecaru
Flori de Munte- dansuri populare
Ileana Berki
Eugenia Filip
Aurora Istratie
Geo Popa
Cornel Bucsa
Marian Filip
Anastasia
Vlad Dan Tataru
Florin Muresan
Mihai Imbarus
Jul Baldovin
Ileana Sipoteanu