international_panel_at_snspa_featuring_lumina_4_20151211_1695196500.jpg    111Recent a avut loc la Sala Multifunctionala a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) o masa rotunda cu participare internationala(moderator jurnalistul Ovidiu Nahoi, RFI), pe tema „Societatea civila, media si modele normative la Marea Neagra” (manifestare organizata de Institutul Aspen Romania, Institutul din Istanbul – Turcia, SNSPA si Universitatea Europei de Sud-Est Lumina (UESEL). La aceasta masa rotunda, care a prilejuit un schimb de opinii intre jurnalisti din Romania si jurnalisti din Turcia pe problemele libertatii presei si a problematicii geopolitice din zona Marii Negre (la care si-a adus contributia – via Skype – jurnalista bulgara Yordanka Evghenieva, aflata in photo__3_20150225_1318417929.jpeg  33Tunisia), am avut posibilitatea sa-i solicitam cateva opinii domnului Ramazan Yilmaz, Director Intercultural Research Center (IRC) de la  Universitatea Europei de Sud-Est Lumina.
    „Evenimentul de azi ne-a oferit oportunitatea de a explica tuturor, in special celor din mediul universitar, din mediul jurnalistic, valorile pe care trebuie sa le impartasim. In ceea ce priveste problemele, nu sunt doar probleme Turciei. Schimbul de opinii ne ajuta sa intelegem problemele si sa incercam sa rezolvam problemele impreuna.
    In apropierea sarbatorilor de iarna, doresc ca toti sa aiba libertatea de a simti si a gandi, este important ca oamenii sa aiba grija de sentimentele lor umane si sa pastreze valorile umane.”
Ioan Iacob   
Reclame