poza nr 2Ahh… iarna…anotimpul când bunătatea, generozitatea şi distracţia se iau de mână şi ne fac să ne simţim speciali, veseli, dar mai ales iubiţi. Iubiţi de către familie, atunci când îţi vezi persoanele dragi intrând pe uşă şi îi îmbrăţişezi cu ardoare căci nu i-ai mai văzut din vară. Iubiţi de către prieteni, atunci când iţi spun “ Crăciun fericit!” şi te îndeamnă la o bătaie cu bulgări. Da! Aceasta este iubirea adevărată!
Unii oameni se întreabă miraţi: “De ce să iubim iarna?! Afară este frig, căldura se scumpeşte, prea multe cheltuieli!” Ei bine, eu nu îi înţeleg pe aceşti oameni. Cum să nu îţi placă iarna?!
poza cuprinsCiocolata caldă
Este licoarea care te încălzeşte mereu după o bătaie cu bulgări împreună cu prietenii. Momentele când prima ninsoare îşi face apariţia când nici nu te aşteptai.
Patinajul
Este pur şi simplu un sport cu o lamă de metal care atinge uşor gheaţa, dar, în acelaşi timp, te face să te simţi liber şi să uiţi de griji.
Cadourile pentru cei dragi
Atunci când găseşti cadoul perfect pentru cineva, eşti nerăbdător să îl dăruieşti şi curios să îi vezi reacţia când îi îndepărtează complet hârtia de împachetat. Revederea cu cei dragi şi îmbrăţişările lungi care te fac să simţi fiorii magiei Crăciunului.
Cozonacul
Mirosul cozonacului abia scos din cuptor … nu te poţi abţine să nu guşti o felie! Căldura focului te face să zâmbeşti, să stai ore în şir în faţa sobei cu persoanele cele mai dragi ţie şi să povestiţi până târziu în noapte, despre toate amintirile voastre. Noaptea dinaintea Crăciunului, când îl pândeşti pe Moşul de după scari şi nu poţi de gândul: mâine este Crăciunul!
poza cuprinsRamura de vâsc
Sărutul sub vâsc … se spune că este magic, că spiritul Crăciunului îi va uni pe cei doi îndrăgostiţi pentru totdeauna şi că îi va păzi de undeva de sus din stele, de tot ce este rău.
Acum cred că te întrebi şi tu: “Cum să nu iţi placă iarnă? Cum să nu îţi facă plăcere să trăieşti aceste experimente?”
Eu îţi dau un sfat: Iubeşte Crăciunul şi bucură-te de iarnă cât poţi de mult! Trăieşte clipa! Simte că trăieşti! Bucură-te de viaţă! Îti urez un Crăciun plin de bucurii!

Majuru Maria Theodora