„O femeie împărțită la doi” – 10 decembrie 2015, ora 20.00 @ Music Club

“O femeie impărțită la doi”, de Ana Odagiu
Distribuția: Ana Odagiu
Cosmin Teodor Pana
Vlad Trifaș
Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu
Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul ii oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni incât oficialul nici nu iși inchipuie ce se petrece pe la spatele său?
Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina.
Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia “O femeie impărțită la doi”.
Preț bilet: 25 lei
Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.
~~~~

„D-ale noastre, românești!” – 13 decembrie 2015, ora 17.00 @ Music Club

D-ale noastre, românești!”
Distribuție: Andrei Seușan, Daniel Hara, Eduard Cîrlan.
Nu se poate contesta că românul practică copios ironia. S-ar părea că păcăleala e ironia întrupată într-o faptă, iar păcăleala stârnește întotdeauna râsul. În baza acestei convingeri, cum că poporul român posedă o sursă infinită de umor, acest spectacol este conceput din fuziunea mai multor scenete și momente umoristice celebre. Personajele desprinse din sânul poporului român destind și amuză publicul timp de 1h.
Pret bilet: 25 lei.
Accesul în Music se poate face începând cu ora 16.00, iar rezervările se revendică până la 16.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.
~~~~

„Proști sub clar de lupă!” – 13 decembrie 2015, ora 20.00 @ Music Club

Cu Daniel Hara și Andrei Seusan.
Acest spectacol de comedie comunică direct cu spectatorii timp de șaptezeci și cinci de minute printr-o înlănțuire de monoloage și ipostaze ale cetățeanului modern.
Textul scris de Eric Bogosian este o comedie spumoasă, care atinge subiecte dintre cele mai sensibile, ceea ce face din acest text o formă de comedie cu puternice accente de ironie.
Lipsa decorului permite plasarea acțiunii în mai multe locații plecând din sala de spectacol și ajungând într-un aeroport, în cabinetul unui Guru sau la marginea unei șosele. Textul propune o serie de personaje cotidiene, ușor recognoscibile, simpatice sau antipatice dar pline de haz ce își exprimă problemele și gândurile prin monoloage cu teme religioase, politice, sociale, medicale etc.
Pret bilet: 25 lei.
Accesul în Music Club se poate face începând cu ora 19.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.
Anunțuri