14Altețele Sale Regale Prințul Paul și Prințesa Lia a României, împreună cu micul Prinț Carol Ferdinand le-au organizat copiilor din Centrul de Plasament “Sfântul Ștefan”, o pretrecere de Moș Nicolae.

Petrecerea a fost organizată duminică, 6 Decembrie, la Reședința Regală a Altețelor Sale Regale din București. Surpriza cea mai mare a evenimentului a fost însuși Moș Nicolae, care a venit în carne și oase și care le-a împărțit cadouri copiilor orfani.

8« Sărbătoarea de Sfântul Nicolae cât și Crăciunul sunt sărbători pentru toţi copiii, iar cei care nu au parte de căldura unui cămin şi a unei familii adevărate ar trebui să nu simtă acest lucru. Noi vom fi alături de cei 25 de copii de la Centrul de plasament „Sfântul Ștefan” cu multă bucurie, daruri pentru sufletele lor, dulciuri şi o mulţime de îmbrăţişări. Dacă şi alte familii din România vor dori să aducă emoţia sărbătorilor şi altor copii mai necăjiţi, vom fi fericiţi că i-am motivat să ne urmeze exemplul” a declarat ASR Prințul Paul al României.

13La pretrecerea de Moș Nicolae a participat și luptătoarea Superkombat Cristiana “Mongol” Stancu, apropiată a Casei Regale. „Mă bucur nespus că am avut ocazia să mă joc alături de acești copii frumoși, a căror soartă nu este tocmai ușoară. Mă simt relaxată datorită celor mici, înainte de marele meci pe care-l voi disputa săptămâna viitoare”. Cristiana “Mongol” Stancu va lupta sâmbătă, 12 decembrie, contra luptătoarei croate Maja Britvic, în gala specială Superkombat de la Torino.

Evenimentul a fost susținut de Centrul Educativ Cultural Social Economic Francofon din România, în parteneriat cu Asociația Fight for Life Charity, Compania Talent Center, School For Happiness, Asociatia GRITTY, Noriel, și Sanovita.

Luc J.G. von FRANCOIS – Chef de Portocol (a.h)

Otilia Caloian – Vice-Președinte Fight for Life Charity

foto Madalina Corina Diaconu – all rights reserved

Reclame