Sâmbătă, 14 noiembrie cei mici s -au trezit dimineața, i -au luat pe părinți de mână si s- au oprit cu toții la teatru.

Teatrul Elisabeta din București a gazduit un bal mascat pentru cei mici. Balul Mascat KINOdiseea s-a inspirat anul acesta din basmele tradiţionale româneşti şi și-a dorit să îi familiarizeze pe copii cu acestea prin benzile desenate de la Legendele Dacilor şi recuzita de poveste numai bună de luat acasă. Mihai Grăjdeanu, autor de benzi desenate, a prezentat eroii săi din revista de benzi desenate “Legendele Dacilor”.

Pe scenă s-a cântat şi s-a dansat balet şi dansuri de societate cu trupa de dans Rall’s Band şi de Scoala de balet pentru copii a Operei Naţionale Bucureşti, coordonată de Magda Rovinescudsc3895Rall’s Band au adus un mix antrenant de dansuri de societate, latino şi hip hop, garantat să îi implice pe cei mici într-un workshop interactiv de mişcare şi distracţie.

Au mai fost trucuri magice la care cei mici au participat activ, ei fiind vedetele show-ului, jocuri educative pline de voie bună şi concursuri magice în care prichindeii și-au consumat energia.

Balul s-a încheiat cu un spectacol de magie susţinut de îndrăgitul magician Teo, care i-a uimit pe copii cu scamatoriile sale.

Mihaela Cazan

Anunțuri