În zilele de 2-6 noiembriea.c. laComplexulExpoziționalExCel din Londra (Anglia) se desfășoarăcelmai important târg de turism din lumeajuns la a 36-a ediție – World Travel Tourism. La acestaparticipăcompanii, oameni de afaceri, profesioniști din industriaturismului, miniștri aiturismului, personalități, fiind o ocazieextraordinarăpentrucreareașistabilirea de contacteșipromovareadestinațiilorșiofertelorturistice. În acest an la Târg s-au alăturat 247 de expozanținoi din toate colțurilelumii care reprezintăfiecare sector de călătorie. Simon Press, DirectorulExpoziției WTM Londra a declarat: „Faptul că la WTM Londra s-au înscrisaproape 250 de expozanținoiarată cât de important vede târgul global de călătoriiacesteveniment.” PREMII„Varietateanoilorexpozanțiesteimpresionantă, de la cei cu începuturiantreprenorialeîn domeniulturismului până la ceimai bine stabilițioperatoriglobali, șitotulîntreceledouăcategorii. Cu multeoportunități de cooperareșisesiuni de conferințe care acoperăîntregulspectru al industriei, nu existălocmai bun pentruafaceri ca și WTM Londra. ”
Pe data de 2 noiembrie, ziuadeschiderii TârguluiInternaţional de Turism (WTM) , la ComplexulExCel a avutloc a 18-afestivitate specială de premiere găzduită de Peter Greenberg editor recunoscut al SBC News Travel.
Au fostpremiaţi cu PremiileTurismuluiMondial: FundaţiaThe Thread Foundation, Tusk Trust şiWildscreen. Premianţiianului 2015 au fostapreciaţipentrudedicarealorînconservareanaturii, dezvoltareasustenabilă a turismului, crearea de iniţiativeunicespreaaduceacestetrăirisocietăţiiprinfotografieşi film.Premiile au fostprezentateînnumelesponsorilor de către Fiona Harris (Corinthia Hotels), Patrick Falconer (The New York Times), Bob Schumacher (United Airlines), Kate Macbeth (Reed Travel Exhibitions).
Primulpremiu a fostpreluatînnumeleFundaţieiTreadRight de către Brett Tollman, CEO, the Travel Corporation, cu Celine CosteauAmbasadorTreadRightşi David Hosking, Director al FundaţieiTreadright. Al doileapremiu care aonorat Tusk Trust a fostacceptatînnumele Tusk Trust de cătreCharlie Mayhew, MBE, CEO, Tusk Trust. Al treileapremiu a fostprimit de cătreKathaleen Hanna înnumeleWildscreen, împreună cu Lucie Muir.
Ceremonia de premiere a fostsponsorizată de Corinthia Hotels, The New York Times, Reed Travel Exhibitions şi United Airlines. Româniaesteprezentășiîn acest an la WTM 2015 cu maimultestanduriexpoziționale.Evenimentele continua la ComplexulExCel.

Corespondent :Tatomir Ion-Marius

Anunțuri