Miercuri, 04 nov., ora 20.00: „Trăiește-ţi fanteziile”
În semn de solidaritate faţă de victimele evenimentului dramatic petrecut în weekend, Teatrul Rosu a reprogramat comedia de duminică pentru miercuri, ora 20.00.
Comedia de succes “Trăiește-ti fanteziile” , în regia lui Bogdan Gagu – din nou la Teatrul Roșu.
Cristi Martin, Cătălin Stelian, Adriana Guluțanu, Silvia Gagu și Alin Brancu vă așteaptă și vă îndeamnă să lăsați frâu liber imaginației și să vă puneți fanteziile în practică.
Pentru că “nici o altă specie nu reuseste să complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convențiile și inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere și dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias
”Trăieste-ți fanteziile”, adaptare după piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărților motivaționale. De exemplu: „Ce puteți face pentru a avea o viață perfectă“… „Cum puteți avea un cuplu perfect”… „Cum puteți deveni o femeie perfectă”… sau „un bărbat perfect”… și multe alte forme ale perfecțiunii pe care, cu siguranță, nu le poate atinge nimeni niciodată.
Un cuplu, a cărui atracție reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găsește soluția pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăiește-ti fanteziile – o carte utilă pentru sănătate și fericire“. De aici se declanșează o comedie de situație plină de savoare și dinamism, cu răsturnări surprinzătoare și scene de un comic dezlănțuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicați, pe lângă cuplul Cucu, și vecinul voyeur, și hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.
Scenografie: Răzvan Plăiașu
Preț bilet: 25 lei.
Accesul în club se face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.
*****
Joi, 05 nov., ora 20.00: „Iubire animalică”
Bob și Rita locuiesc împreună cu Georg. Rita ascultă Vivaldi, Bob ascultă house. Și rock. Georg nu ascultă nimic. Pentru că nu are timp. Bob crede că sexul e o joacă, Rita – că trebuie să fie din dragoste, iar Georg crede că e o tranzacţie. Convingerile lor sunt puse la grea încercare când apare Elena. Pentru că Georg trebuie să facă o alegere. Dar niciodată lucrurile nu sunt cum par a fi.

Și chiar dacă aparențele pot înșela, iar ei să nu fie cine sunt de fapt, situația e aceeași. Dar oare soluțiile sunt aceleași? Vă puteți pune în locul lor pentru a afla răspunsurile ? Da, doar urmărind spectacolul despre devotament, sex și prietenie (comedia despre oameni si câini) – Iubire animalică.

Autor: Alex Tocilescu. Regie: Liliana Cîmpeanu.

Distribuție:

Rita: Roxana Neagu
Bob: Cristi Constantinescu
Georg Richter: Bogdan Bran
Nina / Elena: Andreea Boşneag
Cristian: Altan Safta-Zecheria

Preț bilet: 25 lei
Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la ora 19.45.
Informații: 0723196376.

******
Duminică, 8 nov., ora 20.00:
“Soțul soției mele”, de Miro Gavran – un spectacol de Anca Maria Colteanu.

Cu Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu / Ana Maria Carablais.

Descriere “Soțul soției mele”

În localitatea Split, se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent),un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva.

Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice , cu răsturnări de situații dinamice și amuzante.

Accesul în club se realizează începând cu ora 18.00. Informații și rezervări 0723196376.

Pret bilet: 25 lei

Anunțuri