JOI, 15 Oct., ora 20:00 – ”Dragoste și căpșuni”
Regia Marius Gilea
Cu: Ana Odagiu, Alex Zob
Coregrafia: Andreea Novac
Traducere: Iulia Lumânare

”Dragoste și Căpșuni” explorează diferite teme, printre care și inutilitatea legăturilor care se bazează pe sex, dorință și pe versatilitatea comportamentului uman, care ne arată cine suntem de fapt și cum ne modificăm în funcție de persoana cu care intrăm în contact sau de momentul în care ne aflăm. Textul are o putere erotică mare, fără a fi indecent și are capacitatea de a te pune pe gânduri. Este o comedie interpretată de doi tineri și talentați actori, care au norocul de a da viață mai multor personaje. Imaginativ! Vizual! Exploziv! Plin de umor! Hot!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19,45. Informatii si rezervari: 0723196376.

________
Duminică, 18 Oct., ora 20:00 – ”First Date”
Cu Andrei Seușan, Victoria Răileanu, Ionuț Oprea, Camelia Pintilie

Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este mai amuzant, ea este mai inteligentă, iar împreună sunt mai frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. „First Date” propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți.

Pret bilet: 25 lei

Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la ora 19.45.

Anunțuri