PosterSeptembrie, 2015. Spectacolul Saint Patrick and Friends al trupei de dans irlandez Irish Way vine în data de 25 septembrie la București. Proiectul este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României – Graturile SEE – prin programul „Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”. Spectacolul din București vine în încheierea turneului de succes pe care trupa l-a avut în această vară în mai multe orașe din România.

Realizat pentru prima dată în 2014 de către trupa de dans irlandez Irish Way, spectacolul Saint Patrick and Friends are la bază ideea de interculturalitate și unitate în dans. Reinventat în vara lui 2015, noul material coregrafic aduce în prim plan elemente de dans specifice fiecărei culturi în parte. Deși la bază stă dansul irlandez, scopul spectacolului este de a mixa elemente din fiecare cultură prin inserții de flamenco, step american, balet clasic, belly-dance și dansuri populare românești, fără a individualitatea celor din urmă să se piardă. Fiecare inserție de dans tradițional a fost făcută respectând principiile și identitatea fiecărei culturi pe care o reprezintă.

Pentru orice alte informații legate de spectacol sau de trupa Irish Way, nu ezitați să ne contactați la silvanadulama21@gmail.comsau la numărul de telefon 0722350200.

Saint Patrick and Friends (2)

Reclame