Fii original, Fii tu însuţi !  Este deviza RADIO Fi !

Simplu, fără ocolişuri, fără perdea, dar cu viziune, acesta este startul pentru a Fi originali, pentru a Fi noi înşine.

Radio Fi nu este doar un radio, este cel mai nou post din online-ul românesc şi te provoacă în fiecare zi să fii dinamic, optimist şi vesel. Dinamica este dată intreaga zi de muzica rock, albume de gen în exclusivitate, concursurile Radio Fi, dar şi de producţii noi pe piaţa online.

siglaPe 15 Septembrie, în urma cu un an, ne doream ca vocea acestui post să vă reprezinte, să fie modul în care fiecare dintre voi se exprimă liber.

Se pare că am reuşit ! Numărul tot mai mare de ascultători o dovedeşte.

Radio Fi nu îşi propune să fie un post concurent pentru alte radio-uri online, dar îşi doreşte să fie complementar pentru nevoile ascultătorilor. Tocmai de aceea, grila de emisiuni şi producţiile în sine sunt organizate pentru a răspunde cerinţelor autentice !

Avem echipă, multă energie şi mai ales determinare. Echipa Radio Fi este formată din câţiva profesionişti media, cărora li s-au alăturat tineri dornici să înveţe.

Dintre ei îi amintim pe Nuami Dinescu,actriţă, Teodora Ionescu, jurnalist muzical, realizator de emisiuni la postul Radio Bucuresti, medicul nostru de serviciu, Iulia Preda, Adi Munteanu, Dan Boanţă sau Alexandru Gheorghiaş.

Nu în ultimul rând, îi avem colegi pe Marian Petruţa din Chicago-USA,  Marius Tatomir, corespondent în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord şi Daniela Popescu din Grecia, care ne tin la curent cu evenimentele româneşti şi nu numai, din diaspora.

De asemenea am organizat sau am fost în parteneriat pentru mai multe evenimente unde ne-a fost recunoscut statutul de post serios in mediul online, cum ar fi: proiectul „Viaţa fără violenţă” un proiect de anvergură al Asociatiei cu acelaşi nume care îşi propune să combată şi să prevină violenţa din şcoli şi are ca scop implementarea educaţiei juridice, Ziua Eminescu – flash mob in terminalul plecari aeroportul Otopeni, lansari de carte la Institultul Hurmuzachi si Academia de Studii Economice Bucuresti, Festivalul de Jazz de la Gărâna 2015 dar si în campanii de strângere de fonduri.

În curănd aniversăm 1 an de la deschidere si avem convingerea că şi pe viitor proiectul Radio Fi va fi unul fiabil !

Fii original, Fii tu însuţi ! Ascultă si TU Radio Fi !

Ne gaseşti pe: www.radiofi.ro dar şi în
Winamp : 
www.radiofi.ro/listen.pls
Windows Media Player: 
www.radiofi.ro/listen.asx
QuickTime : 
www.radiofi.ro/listen.qtl
RealPlayer : 
www.radiofi.ro/listen.ram
Ne gaseşti si pe aplicatia TuneIn 
http://tunein.radiofi.ro/

 

Dan Boanţă

Anunțuri