Simpozion Istorie si patrimoniu cultural (1)Muzeul Municipiului Bucureşti are plăcerea de a invita specialiştii din mediul muzeal şi academic să participe la prima ediţie a Simpozionului Istorie şi patrimoniu cultural, desfăşurat la Bucureşti în ziua de joi, 24 septembrie 2015. Prin acest simpozion organizat în parteneriat cu „Friedrich Schiller” Universität Jena, Germania, Muzeul Municipiului Bucureşti îşi propune să pună la dispoziţia profesioniştilor care activează în domeniu o platformă de prezentare a ultimelor studii şi cercetări.

Propunerile și înscrierile se primesc până în ziua de luni, 7 septembrie 2015, ora 18.00. Vă rugăm sa precizați în e-mail: titlul lucrării propuse spre dezbatere, un rezumat de maximum 500 de cuvinte şi un CV actualizat la adresa de e-mail: conferinte@muzeulbucurestiului.ro.

Selecţia propunerilor va fi realizată de către Consiliul Știinţific al Simpozionului Istorie şi patrimoniu cultural. Vor fi apreciate lucrările în care abordarea este interdisciplinară.

Simpozionul se desfăşoară în ziua de joi, 24 septembrie 2015, orele 10.00-16.00 la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucureşti

Detalii: http://www.muzeulbucurestiului.ro, https://www.facebook.com/MuzeulMunicipiuluiBucuresti

Organizatori: Muzeul Municipiului Bucureşti, „Friedrich Schiller” Universität Jena, Germania

Sponsori: Grand Hotel Continental, Hanul Manuc

Reclame