UFF - Afis 70x100_v1 - 23.07.2015Acum exact 50 (cincizeci) de ani, Gigi Căciuleanu a debutat ca dansator pe scena Teatrului Mic în coregrafia lui Miriam Răducanu.

Gigi Căciuleanu sărbătoreşte 50 de ani de scenă, revenind la Teatrul Mic, ca interpret cu noua sa creaţie coregrafică “UN MINUT DE DANS sau UF !!!”, pe care şi-a dorit-o în tradiţia “Nocturnelor 9 ½” realizate de “Măiastra” Miriam Raducanu, căreia îi dedică acest spectacol.

Muzica: Paul Ilea

Cu: Gigi Căciuleanu, Paul Ilea, Irina Ştefan şi Răzvan Stoian

Asistent coregrafie: Lelia Marcu – Vladu

P R E M I E R A va avea loc pe 5 şi 6 septembrie 2015, orele 20:00, la TEATRUL MIC, în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu” – ediţia 2015.

Montarea piesei coregrafice este aproape terminată. Nu lipseşte decât un minut de dans, înainte de partea finală. Acest minut de dans, coregraful îl va re-inventa, la fiecare spectacol, în prezenţa publicului. Iar protagoniştii, compozitorul muzicii si cuplul de dansatori, vor trebui să “facă faţă”, să se adapteze în “stare de urgenţă”, fanteziei sale de moment trebuind să memoreze partitura coregrafică şi  bineînteles cea muzicală, ambele inventate în ultima clipă, s-o integreze şi s-o interpreteze, cât se poate de bine. Pentru a putea prezenta imediat publicului piesa în forma sa finală.

UF 6_6La fiecare reprezentaţie, coregraful şi compozitorul vor fi nevoiţi să-şi pună picioarele în apă rece” pentru a produce de fiecare dată, în prezenţa publicului, complet altceva.

Muzica îi apartine “omului orchestră” Paul Ilea (SENSOR / KULT STUDIO) căruia coregraful i-a cerut să plece de la temele cele mai cunoscute şi populare ale colegului său întru muzică şi trăznăi Wolfgang Amadeus Mozart, dar să le dezvolte apoi în felul său cu cât mai multă “drăgăstoasă ireverenţă”.

Întreg spectacolul este conceput de fapt în jurul complicatului şi deseori “nebunului” proces creator necesar pentru a obţine chiar şi un singur minut de dans.

Datorită acestei improvizaţii de fiecare seară, pentru a crea un minut de dans, spectacolele vor deveni cât se poate de diferite unul de celălalt…

UF 7_7Si, prin urmare, fiecare spectacol va fi unic.

O re-creaţie de fiecare seară, pentru spectator…

Chinurile creaţiei pentru artişti! Uf !!! Gigi Căciuleanu

Producătorul spectacolului: Fundaţia Art Production în parteneriat cu Teatrul Mic

Biletele se găsesc la Teatrul Mic , în reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas, benzinăriile OMV şi Carrefour) şi online pe www.eventim.ro.     

Anunțuri