Galeria Galateca va invita marti, 1 septembrie, orele 17:00 la vernisajul expozitiei “Hands of Korea: Hanbok, Bojaghi, Joomchi & Beyond” sa descoperiti o cultura fascinanta prin ochii a peste 30 de artisti si designeri coreeni. Expozitia este deschisa publicului in perioada 1 – 6 septembrie.

Expozitia „Hands of Korea” reuneste trei mestesuguri autentice, unice si rafinate din cultura coreeana: Hanbok, Bojaghi si Joomchi, ce au supravietuit trecerii timpului si sunt in prezent foarte relevante pentru noile generatii de artisti contemporani, artizani, curatori si cercetatori.

Galateca este onorata sa gazduiasca expozitia „Hands of Korea” intre 1-6 septembrie 2015. Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea relatiilor diplomatice Romano-Coreene, Ambasada Republicii Coreea la Bucuresti va organiza aceasta expozitie, in colaborare cu Forumul Bajaghi din Coreea, in cadrul primului „Festival al Ambasadelor 2015”, care a fost lansat de catre Ministerul Afacerilor Externe din Romania si Asociatia ESCU.

unnamed

Anunțuri