Avem onoarea şi bucuria de a vă invita pe data de 26 august, la sediul centrului KLANG, cu ocazia organizării unei seri culturale dedicata culturii indiene.


Invitata speciala a serii este Maria-Daniela Pomohaci, absolventa a Facultatii de Istorie, din cadrul Universitatii din Bucuresti; a scris lucrarea de licenta despre evolutia politica si religioasa a sistemului de caste din India. Dupa un an de studiu la Alpen-Adria Universitat din Austria, a continuat cu un master in sociologie la Departamentul Catedra UNESCO, unde a avut sansa sa aprofundeze studiul sistemului de caste indian si sa mearga la cercetare la Universitatea Ambedkar, din New Delhi. Momentan studiaza si lucreaza ca asistent cercetator in cadrul Centre for Modern Indian Studies din Germania.

11903731_856567587784051_1168286811199239177_n
In deschiderea evenimentului va ţine o prezentare despre conditia femeii in India, intre traditional si modern.
Prezentarea va fi urmata de un film documentar „The World Before Her” regizat de Nisha Pahuja’s. Filmul prezinta in paralel doua femei tinere din India care aleg trasee diferite in viata. Una se lupta sa obtina titlul de Miss India iar cealalta este o nationalista hindusa, pregatita oricand sa ucida si sa moara pentru convingerile ei.
La final discutii & Masala Tea Break

Anunțuri