Începând cu data de 21 august, Teatrul Mignon își va muta spectacolele în aer liber pe Str. Mătăsari 32-34 sub sigla Teatrul Mignon de Vară, în grădina unei case ce va servi drept spațiu neconvențional destinat artei dramatice și nu numai.

Din programul ce se va întinde până la finalul lunii septembrie, amintim spectacolele „Iubitafizica by Lightwave Theatre”, „Moftul român” cu Lari Giorgescu, „Venus și Adonis” cu Valentina Zaharia și în regia Ioanei Petre și „Cabaretul Cuvintelor” în regia lui Alexandru Nagy.

MIGNONTeatrul Mignon vă propune (program în curs de actualizare):

21 august, ora 21:00 – Iubitafizica by Lightwave Theatre (Spectacol de păpusi în mărime naturală pentru oameni mari)
22 august, ora 21:00 – Moftul Român (One Man Show cu Lari Giorgescu)
24 august, ora 21:00 – Cine iubește? (regia Liliana Cîmpeanu)
25 august, ora 21:00 – Cheia succesului (One Woman Show cu Raluca Botez)
26 august, ora 21:00 – Lunatici (spectacol pentru copii și adulți)
28 august, ora 21:00 – Venus și Adonis (cu Valentina Zaharia și în regia Ioanei Petre)
04 septembrie, ora 21:00 – Reflection by Lightwave Theatre (Spectacol non-verbal cu păpuși în mărime naturală pentru oameni mari)
12 septembrie, ora 21:00 – Cabaretul Cuvintelor (regia Alexandru Nagy)
13 septembrie, ora 21:00 – Cheia Succesului (One Woman Show cu Raluca Botez)

Detaliile spectacolelor pot fi gasite aici: http://teatrulmignon.ro/program/

„Spațiile neconvenționale sunt cele mai potrivite pentru spectacolele Lightwave Theatre, o companie independentă de teatru vizual cu păpuși în mărime naturală pentru oameni mari, iar Teatrul Mignon de Vară îndeplinește toate cerințele noastre.” Petru Stratulat (PR Lightwave Theatre)

„Mignon în aer liber este cea mai bună variantă pentru a te bucura de teatru în aer liber, într-un loc intim și răcoros, în inima orașului, în teatrul de vară inaugurat anul acesta în timpul festivalului urban Femei pe Mătăsari.” Alexandru Nagy (Regizor „Cabaretul Cuvintelor”)

„Mignon de Vară este precum o adiere de vânt pe o vreme caniculară. Teatru de calitate făcut de oameni de calitate într-un loc de calitate. Și vara, Mignon e același. Bună dispoziție și bun gust.” Liliana Cîmpeanu (Regizor „Cine iubește?”)

„Aștept cu nerăbdare Mignon de Vară. Am șansa să vă arăt care este <<Cheia Succesului>> și asta datorită Teatrului Mignon, căruia îi mulțumesc. Sunteți curioși să aflați mai multe? Vă aștept pe Mătăsari 32-34.” Raluca Botez (One Woman Show „Cheia Succesului”)

Bilete: 30 lei
Rezervări: 0730 497 942 / contact@teatrulmignon.ro
Pentru mai multe informații puteți apela nr. de telefon 0740 067 505 (Petru Stratulat / PR Teatrul Mignon)

Reclame