Feeric Fashion Days și-a confirmat sâmbătă seară statutul de cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est cu o Gală la standarde internaționale, desfășurată pe pasarela suspendată paralelă cu Podul Minciunilor, din Piața Mică a Sibiului.

643-02_afis_maistra_sibiu

IMG_8990Sâmbătă, 11iulie orele 21:00 la Feeric Fashion Days Sibiu în Piața Mică, a avut loc lansarea colecției Maiastra semnată de Maria Alina Mărgulescu. Feeric este celmai mare festival de modă din Balcani și au participat designeri din Europa și SUA.

Designerul vestimentar Alina Mărgulescu a colaborat, pentru acest evenimet de amploare, cu designerul floral Daniela Soros. A fost un mix spectaculos de culoare, textură și rafinament inspirat din camașa tradițională oltenească. Alina Mărgulescu a fost recent premiată de către Firma de Avocatură Stoica și Asociații cu Premiul Artistic.

Piesele vestimentare ale Alinei Mărgulescu sunt purtate de cătreAlteța Sa Regală Principesa Maria.

Acest tandem cu un designer floral nu este singurul de acest gen. Daniela Soros a creat accesorii florale expuse la Palatul Regal pentru colecția Borangic, iar colaborarea de la Feeric Fashion Days a adus un plus de rafinament și spectaculos în lumeamodei româneș tipe catwalk.

Colecția poate fi găsita în showroom-ul Zenya Atelier și pe site-ulwww.zenya.ro

Anunțuri