25 iunJoi, 25 iunie, ora 20.00: „Iubirea e un lucru foarte mare”
Teatrul Rosu va invita la o comedie…sau mai bine zis – la o nunta la a doua vedere!!! Cat de repede se pot indragosti si casatori doi tineri, precum Tanta si Costel? Nimic nu conteaza, atunci cand “Iubirea e un lucru foarte mare”. Asa sa fie oare?
Regia: Marius Gilea
Cu: Adina Stoica, Daniel Hara, Trionierele
Descriere:
Doi tineri se întâlnesc în gara de la Medgidia şi cu viteza luminii îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.
O comedie plina de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.
“Ajunsi, bine sanatosi, Tanta si Costel!”
si
Maestrul
Pret bilet: 25 lei.
Accesul in  BackYard Garden & Pub​ se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.
~~~~~~~~~~~~
28 iun“O femeie impartita la doi”, de Ana Odagiu
Distributia:  Ana  Odagiu
Cosmin Teodor Pana
Vlad Trifas
Regia: Lucian Ionescu si Ana Odagiu
Incurcate sunt caile amorului! Ea, tanara frumoasa si prezentabila, ii vrea pe amandoi: unul ii ofera stabilitate, celalalt excitatie. Mai conteaza faptul ca cei doi sunt cei mai buni prieteni, atat de buni incat oficialul nici nu isi inchipuie ce se petrece pe la spatele sau?
Amantul are remuscari, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun si pasnic se transforma in ceva ce nu va puteti imagina. Cum se vor rezolva lucrurile? Aflati vizionand comedia “O femeie impartita la doi”.
Pret bilet: 25 lei.
Accesul in gradina se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376.
~~~~~~~~~~~~~
Echipa Teatrul Rosu
0723 196 376
www.teatrul-rosu.com

Reclame