18 iunJOI, 18 iunie, ora 20.00: „O comedie despre insomnie”
Distribuţie: Erasm Vasiliu – Cristi Dionise; Rodica Vasiliu – Claudia Drăgan. Regie: Mihai Lungeanu
Spectacolul „O comedie despre insomnie” este o comedie despre…insomnie(a) unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”.
Erasm şi Rodica Vasiliu întâmpină prima lor problemă conjugală, pe care încearcă să o rezolve cum pot şi ştiu ei mai bine. Are o acţiune cât se poate de simplă, dar schimbările de situaţie fac deliciul spectacolului.
Pe scurt, soţia vine de la teatru fericită şi dornică să-i povestească soţului despre experienţa ei culturală, dar acesta o aşteaptă sforăind. Într-o criză de personalitate, aceasta răbufneşte, trezindu-l într-un final. Cu ultimele puteri, bărbatul „se montează” ca să-i arate soţiei sale ce însemnă schimbarea, ajungând până la a-şi suna şeful, căruia îi cere demisia. Rodica începe să înţeleagă gravitatea situaţiei pe care chiar ea a creat-o şi încearcă cu toate metodele să „dezamorseze bomba”.
În final, cei doi se împacă şi ajung la conculuzia că se iubesc aşa cum sunt.
Informatii si rezervari: 0723196376. Accesul in gradina se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la ora 19.45.
BackYard Garden & Pub: str. Popa Nan, nr. 5, Bucuresti.
21 iunDuminica, 21 iunie, ora 20.00: „Drama pasiunii”
Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în…comedie!
Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent coordonat de un regizor dependent de artă… și calmante!
Un domino de accidente comice!
„Drama pasiunii!”
Regia: Catalin Stelian
Distribuția:
Adelina Mihalcea
Sivia Gagu
Cristina Diaconescu
Alin Brancu
Emanuel Bighe
Cătălin Stelian
Spectacolul este o producție INDART
Pret bilet 25 lei.
Accesul in BackYard Garden & Pub​ se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru informatii si rezervari: 0723196376.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Reclame