V for Vintage se pregătește de FIESTA!
PE 16 si 17 mai, la Sala Palatului, ediția V for Vintage cu numărul 14 vibrează în ritmuri de Fiesta. „Carnavalul de la Rio meets Diavolul se îmbracă de la Prada” și asta, cu siguranță, e un eveniment de neratat.

11209433_1103281846354513_1525240177893209271_nCuloare, energie, mișcare, toate reinterpretate în cheie stylish, contemporană sunt ingredientele celor două zile ale evenimentului. V for Vintage Fiesta te așteaptă cu ateliere de creatie ale designerilor români care au pregătit colecții capsulă inspírate de tematica, colectionari de vintage autentic și prieteni loiali, mereu alături de V for Vintage: Molecule F & Friends, Band of Creators, Moja – cu toții intră în weekend-ul 16-17 mai în ritmul de salsa, samba și Fiesta. Mesajul lor e unul cât se poate de firesc: We are cool even when we are happy!

Te-ai surprins fredonând „La vida loca” a lui Ricky Martin? Ți-ai dorit întotdeauna să porți mai multă culoare dar nu ai îndrăznit? Foarte bine – e momentul să te amuzi și să descoperi că Fiesta poate fi cool. Iar ca să te asiguri că ești pe mâini bune, în scenă intră nume serioase, cum sunt de exemplu, invitații speciali Oana Lupaș, Iutta, Cooperativa Franklin 9 și Lia Aram.

Ca de fiecare dată, V for Vintage nu renunță la lucrurile bune cu care și-a obișnuit publicul și fără de care nici cea mai nonconformistă Fiesta nu se poate desfășura pe deplin:
– iar daca nu ai mai vazut vreodata o cafenea la Sala Palatului, ei bine nici noi si ne-am gandit sa fie acum, cu Pain Plaisir, Origo si Fru Fru.
– o tombolă amuzantă dar, desigur, cât se poate de serioasă, cu premii oferite de expozantii V for Vintage Fiesta.

Un lucru e cert: la V for Vintage Fiesta nu te plictisești nicio clipă, iar designerii români și curatorii de piese vintage vor face să se cânte un Olé! pentru fiecare descoperire pe care o faci la standurile lor.

Un dress code Fiesta și un motto îndrăzneț –”Think less, act more!” – completează un eveniment intens și plin de neprevăzut. Intra în joc, blazarea nu se mai poartă!

Credite pictorial:
Stilist: Cătălin Vălean
Photo&Retouch: Stefan Dani
Model: Rosalinda / Mandarina Models
Make up: Machiaj Profesional Ana Cucuta
Hair: Marian Capet Public, Marius Gruia T Kt / 1 concept
Flori: Purple flowers & events
Vestimentatie: Cristina Savulescu Designs, Ioana Ciolacu
Murmur, Parlor / Victoria Gallery, Prada, Karen Millen
Bijuterii: Laura8, Bon Bijou
Incaltaminte: Giuseppe Zanotti, Pollini / Distinto

www.vforvintage.ro/fair/

16-17 mai 2015
Sala Palatului
Strada Ion Campineanu, Nr. 28
intrarea 10 RON
Dress to FIESTA!

#vforvintage14 #vintagefiesta

Anunțuri