desen metrouIncepand cu data de 29 aprilie, Metrorex si Policolor lanseaza proiectul Culorile Romaniei in metrou.

Acesta presupune tencuirea si pictarea unor suprafete din incinta statiilor de metrou Aurel Vlaicu si Piata Romana, astfel incat cei care calatoresc cu metroul sa gaseasca inauntru parti din Romania frumoasa.

Pictarea statiilor se va face cu creatii semnate de studenti si absolventi ai facutatilor de arhitectura, urbanism, arte, avand drept tema generala Culorile Romaniei.

Pentru fiecare statie va fi demarat cate un concurs de creatie, iar lucrarile inscrise de studenti vor fi analizate de un juriu format din reprezentanti ai Policolor, Metrorex, ai Universitatii si experti independenti implicati in campanie.

Tinerii studenti ce vor adauga prin creatiile lor plusvaloare metroului bucurestean vor fi cu siguranta materializarea performantei, expresia in forma cea mai pura a implicarii sufletesti necesara pentru a ajunge la rezultate remarcabile.

Si cine stie, poate intr-o zi, un student de astazi va straluci prin proiecte de arta sau de arhitectura dedicate metroului umplandu-ne inimile de mandrie. Suntem convinsi ca prin acest parteneriat spatiul metroului devine din nou un taram al prieteniei, al frumosului, al bucuriei!”, a spus Evelyne Croitoru, RP Metrorex.

http://metropotam.ro