image5274Adrian Nour, protagonistul spectacolului de operetă „Fantoma de la operă și finalist al show-ului de televiziune „Vocea României”, vine să cânte și să danseze în numele iubirii.  Artistul va încerca să  readucă armonia între cei doi îndrăgostiți din spectacolul “Bună varianta rea”.

Într-o lume dominată de obsesia perfecțiunii, de la aspectul exterior, până la povești de iubire ideale, oamenii au nevoie de normalitate.  De fâșii de viață reală, cu bune și rele, cu sarea și piperul cotidian, cu clișee și scântei.

“Bună varianta rea” este un spectacol tulburător, în care tragicul și comicul se împletesc și aproape simultan ne spun o poveste sinceră despre viată, bucurie, dragoste, necazuri şi consens. Binele şi răul convieţuiesc, se întrupează  ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se încleșteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama  Arbitrului de Sus  –  Anonimul.

„Bună varianta rea ” nu-şi propune să salveze omenirea de la înec, de la globalizare sau de la încălzirea excesivă a planetei. Perechea imaginată de regizorul Vadim Rusu este una normală: se ceartă, se iubeşte, cumpără ulei,  coase nasturi, stinge lumina.

Bărbatul (Petrică Voicu) şi Femeia (Diana Vladu) trăiesc o viaţa de cuplu autentică în care “ţânţarul” devine “armăsar”, iar agitaţia lor în jurul non-problemelor devine o dramedie.

Adrian Nour intervine în momentul cheie, el fiind cel care decide ce final va avea povestea de pe scenă și dacă cei doi vor mai forma un cuplu.

“La noapte ne certăm definitiv,/Ne despărțim în mici felii de pâine/Și ne urâm acum fără motiv,/Să ne-mpăcăm fără motive mâine”(Adrian Păunescu, Bună varianta rea)