afisÎn perioada 24-26 aprilie, are loc la Clubul Equestria prima etapă a Circuitului Salonul Calului. Pe parcursul celor trei zile de concurs, probele sportive se vor adresa atât profesioniştilor, cât şi amatorilor, sportivilor debutanți, juniorilor şi copiilor. Aceştia vor participa la 14 probe de sărituri peste obstacole cu diferite bareme: probe cu baraj, probe de ştafetă, probe de ȋndemânare călare, probe la cronometru. Etapa se va încheia cu Trofeul Jockey Club – cea mai dificilă probă, de nivel B, cu baraj la cronometru.

Pe durata weekend-ului, cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de prezența ȋndrăgiților cusurgii Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, care vor introduce probe amuzante precum: “proba in oglinda” cu ponei, dedicată copiilor, ”ștafeta cu urmărire” și altele.

Găsiți întregul program al primei etape aici: http://salonulcalului-equestria.ro/program2015.html

Pentru a ajunge la evenimentul Salonul Calului, puteți folosi transportul maxi taxi care pleacă de la Piața Presei Libere (terminalul RATB unde întoarce tramvaiul 41) și oprește pe traseu în toate stațiile RATB.

Liniile care circulă spre Clubul Equestria sunt: 440, 447, 444 si 446 (ultimele două ajung până la intrarea în satul Tâncăbești). Dintre aceste linii, cea care circulă mai des este 440: sâmbăta la interval de 20 de minute, iar duminca la interval de 30 de minute.

Reclame