5Asociaţia de prietenie „Ille et Vilaine – Sibiu” APIVS şi Asociaţia  „Solidarite 35 Roumanie S35R” au organizat în zilele de 3, 4 şi 5 aprilie 2015 a Treia ediţie a Festivalului Internaţional de Benzi Desenate din Sibiu în sala CIT a Primăriei Municipiului Sibiu.

În 2014, Festivalul a atras mai mult de 1000 de participanţi. În doi ani, Festivalul de Benzi Desenate de la Sibiu s-a impus ca unul dintre evenimentele de marcă a artelor grafice din România.

La cea de-a Treia ediţie a Festivalului au fost invitaţi doi autori francezi si 8 autori români. Ediţia 2015 a sărbătorit trei aniversări importante: 90 de ani de bandă desenată românească, 50 ani de existenţă a Editurii * L’Ecole des Loisirs * şi 25 de ani de Bandă desenată a Centrului Belgian din Bruxelles, Belgia.

Prin bunăvoinţa artistului Alin Ivan, romanul grafic publicat de editura Muzeului Municipiului Bucureşti, autori dr. Adrian Majuru şi Mihai I. Grăjdeanu, „Tata Moşu – O poveste interbelică în benzi desenate” a fost prezent la festival. Îi mulţumim pe această cale domnului Alin Ivan.

1 2 3 4 6 7

Anunțuri