unnamedTeatrul Nottara vă invită marţi, 31 martie, de la ora 12:00 la o ediţie specială a Grupului de Dialog Teatral (GDT).

Pentru această întâlnire, propunem ca subiecte principale de discuţie:

  1. Anunţarea rezultatelor „Juriului spectatorilor”, un sondaj realizat de IMAS Marketing şi Sondaje, prima firmă de cercetare de piaţă din România cu capital privat integral românesc. Studiul a fost realizat pe spectatorii Teatrului Nottara, în perioada mai 2013 – iulie 2014, pe un eşantion de 5150 respondenţi, pentru 37 de producţii vizionate. Invitat special pentru anunţarea şi interpretarea rezultatelor studiului va fi domnul Alin Teodorescu, director al IMAS.
  2. În contextul anunţării recentelor nominalizări pentru Gala Premiilor UNITER, considerăm utilă o discuţie asupra principiilor participării la evenimente importante ale vieţii teatrale româneşti. De aceea, Teatrul Nottara iniţiază un dialog pe tema necesităţii creării unui regulament complet al condiţiilor de înscriere, dar şi al criteriilor de selecţie, care să asigure transparenţa întregului proces, aşa cum cere orice manifestare de profil.

 

Sunt invitaţi la GDT reprezentanţi ai UNITER, directori de teatru şi de festival, jurnalişti.

 

Grupul de Dialog Teatral este o iniţiativă a Teatrului Nottara, lansată în anul 2007, care doreşte să aducă în discuţie probleme şi subiecte actuale din lumea teatrală.

marketing@nottara.ro; paula.varga@nottara.ro

www.nottara.ro ; www.facebook.com/Nottara

Anunțuri