Afis-Capital_01In cadrul acestei editii a Targului de carte Kilipirim, Curtea Veche Publishing si revista Capital va propun un eveniment ce va poate ajuta sa va imbunatatiti abilitatile de negociere si sa va vindeti ideile cu mai multa usurinta. Workshopul “Cum sa eviti un refuz in afaceri” va avea loc joi, 26 martie 2015, incepand cu ora 18.30, la Sala Dalles. Intrarea este libera.

Workshopul va fi sustinut de Angelica Naghen, expert in comunicare si psihoterapeut, si de Silviu Sergiu, redactor-sef adjunct la Evenimentul Zilei, si va fi bazat pe volumul “Cum sa eviti un refuz in afaceri” de Harlan Goerger si Vincent Harris. Evenimentul va aduce in discutie principalele probleme aparute intr-o discutie de afaceri, alaturi de sfaturi practice pentru a convinge interlocutorul si a elimina un posibil refuz.

Volumul “Cum sa eviti un refuz in afaceri” este disponibil la chioscuri impreuna cu revista Capital, pana pe 16 aprilie, la pretul special de 14,99 lei. Cartea este disponibila si in librarii la pretul intreg de 25 lei.