afisCătălin Milea & IMAGINATION ORCHESTRA
jazz / funk / rock / ‘free improvisation’

Breaking News!
Am fost nevoiți să mărim scena!
Pentru că vineri 27 aprilie, la JAZZ PONG Social Club va performa pentru dumneavoastră, un număr chiar impresionant de artiști:
15 tineri muzicieni de excepţie, conduși de excelentul saxofonist Cătălin Milea – un ansamblu ce îşi urmează instinctul propriu de a face muzică prin imaginaţie, improvizaţie, compoziţie sau învăţare colectivă, interacţiune, studiul ritmurilor non-europeene (indiene şi africane), etc.

Ansamblul „Imagination Orchestra” este compus dintr-un grup de vocalişti, secţie ritimică (pian, bas, baterie, ghitară), corzi (vioară, violă, violoncel), percuţionişti, instrumente de suflat (clarinet, flaut, fagot) şi interpretează cu virtuozitate compoziţii proprii, creează sonorităţi inedite şi improvizatii spectaculoase.
Inițiatorul și „conductor-ul” acestui adevarat big band de tip nou este saxofonistul și compozitorul Cătălin Milea, unul dintre cei mai activi și creativi artiști ai jazz-ului din generația sa.

“De mult n-am mai auzit ceva atât de original şi de interesant, construit cu minuţie de artizan şi de arhitect sonor rar întâlnit .” [Florian (MOSHU) Lungu – critic de jazz]

intrare: 25 lei

Puteţi rezerva locuri din timp, astfel:
e-mail: contact@jazzpong.ro / tel: 0733.108.475

Adresa: Berceni – Piaţa Sudului – Şos. Olteniţei, Nr. 103, sect.4 (gura de Metrou Pţa. Sudului, lîngă Sun Plaza)

*************
Ping Pong şi Jazz; sau Jazz & Ping Pong.
O alăturare inedită de cuvinte în spaţiul european cu atît mai mult în ţara noastră. Este însă vorba despre o idee concretizată şi experimentată de multă vreme şi cu succes pe alte continente, cum ar fi America, Asia şi Australia, un concept ce îşi propune « împrietenirea » muzicii de jazz cu sportul şi mai ales cu variantele sale de sală, precum ping pong-ul, baschetul, boxul şi altele.
Ne-am dorit să apropiem acest concept de cartierul în care ne aflăm, ba chiar de întreg Bucureştiul… şi iată că s-a născut, pentru dumneavoastră, clubul de jazz şi ping pong pe care îl veţi cunoaşte şi sperăm, aprecia, sub numele de: JAZZ PONG / social club.
*************

Welcome to the new comer in Bucharest: JAZZ PONG Social Club!

Reclame