main_paxosMunicipalitatea Paxos (Corfu) , pavilionul C6 nr. Stand 33- 35 , standul Municipalităților Insulelor Ionice la Târgul Internațional de Turism de la București “ ROMEXPO TTR “ , organizează un concurs „dulce”;, «SĂRUTUL INSULEI PAXOS».

Cu un sărut călătoriți în Grecia, în insulele de vis Paxos!

Concursul este inspirat de legenda iubirii ascunse a lui Poseidon pentru Amphitrite, care leagă mitul „dragostei tainice dintre Poseidon și Amphitrite” -pentru care Paxos a fost cuibul iubirii lor – de realitatea turistică actuală a acestor locuri idilice și evidențiază particularitățile frumoasei insule erotice din Marea Ioniccă.

P14.7AmphitriteConcursul se va derula în toate zilele expoziției, participanții vor da un sărut unei persoane dragi (iubit/ă – rudă – prieten/ă) și va intra pe lista de tragere la sorți. Premiul? O vacanță de 7 zile în insulele Paxos – Antipaxos, care include cazare, masă, excursii cu vaporul.

Menționăm întreprinzătorii de pe insulă care oferă servicii în acțiunile turistice promovate de Municipalitatea Paxos până în prezent:
1. Paxos Magic Holidays, Gaios
2. Genessis Restaurant, Gaios
3. Gaios caffé, Gaios
4. IL Giro dell ‘ isola souvlaki place, Gaios
5.Volcano caffe, Gaios 5. Paxos Club Hotel 4*, Gaios
6. Mediterraneo Restaurant, Gaios
7. Taverna Captain Spyros, Αntipaxos
8. Ionian rent a car, Gaios
9. Sea Taxi company from Paxos to Antipaxos
10. Παραδοσιακό Καΐκι , San Sebastian Gaios
11. Torri e Merli, boutique Boutique Hotel, Lakka
12. Corfu Ferries, CorfuPaxos &

Anunțuri