afisIn viata vedem oameni veseli si oameni tristi. Multe tin de clipa, de moment, si pot disparea cat ai pocni din degete, intr- o secunda. Daca inchizi ochii, intri intr-o poveste si cand ii deschizi, te trezesti brusc in alt loc. Povestea noastra nu incepe cu ‘a fost odata ca niciodata’, ci cu ‘n-a fost niciodata, dar azi este… si va fi si maine’. Este o intamplare fericita in care ‘tristetea grea a incalecat pe- o sa, si-a disparut asa: SNAP!

SNAP este primul spectacol de acest gen in Romania, prima reprezentatie cu public va avea loc miercuri, 18 martie, la Teatrul Mignon din Bucuresti (Hristo Botev nr. 1, Pta. Rosetti) orele 21.

Ana Pepine si Catalin Milea sunt cei care au gandit acest spectacol intr-o formula de duo, in care personajele intalnindu-se intamplator, reusesc sa de-a nastere unui dialog muzical si vizual care, usor, lasa loc curiozitatii, bucuriei, imaginatiei si creatiei, cu speranta ca acest joc al lor sa aduca un zambet spectatorului, si sa-i dea sansa sa bucure, sa viseze, sa se joace impreuna cu ei.

Biletele (30 RON) se pot achizitiona de la intrarea din str. Hristo Botev in ziua spectacolului.

Rezervari la 0726243907

Anunțuri