unnamedAsociaţia Culturală Teatrul Portabil are onoarea de a vă invita 

VINERI, 20 MARTIE de la ORA 19.00 la

GODOT SubScenă la spectacolul „comedie într-o parte- Textul, înainte de toate” de Doru Moţoc în regia lui Mihai Lungeanu cu actorii: Sebastian Vâlcea, Raluca Grumăzescu, Cristi Dionise, Claudia-Laurenţia Drăgan şi Rareş Zimbran. 

Spectacolul este plin de umor, fiind o comedie savuroasă şi atipică. De ce? Pentru că te lasă să pătrunzi în atmosfera din spatele unui spectacol, adică la repetiţie.

Un regizor, Gelu încearcă din răsputeri să pună în scenă o piesă, dar lucrurile nu sunt tocmai de partea lui. Actriţa şi actorul nu reuşesc să surprindă exact indicaţiile regizorale. Când aproape că reuşesc sunt întrerupţi de femeia de serviciu a teatrului, Tanti Gherghina. Aceasta este invitată de regizor să ia parte la repetiţie, astfel devnind o parte importantă în crearea spectacolului.

De aici se nasc încurcături şi situaţii pline de umor, care nu au cum să nu aducă pe faţa spectatorului zâmbete şi mai mult decât atât, hohote de râs.

Adresa locaţiei este: Str. Blănari, nr. 14. Rezervările se pot face la numărele 021 31 61 682 şi 0736 414 244 ( L-D de la 12.00- 19.00) în limita locurilor disponibile.
Anunțuri