afis_serata_din_martie_2015O nouă zi de luni, a doua din luna martie a acestui an şi Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, împreună cu redacţia proprie „ Cronica Timpului ” invită iubitorii de cultură la o nouă serată „ Eminescu, jurnalistul ”. Locul întâlnirii este la aceeaşi sală de festivităţi de la Institutul Cultural Român din Bucureşti, de pe Aleea Alexandru, care a găzduit şi recentele 3 ediţii ale evenimentului.

Subiectele pentru seara de 9 martie sunt demne de luat în seamă pentru că sunt ancorate în actualitate, dar se referă şi la subiectul care ne preocupă de câţiva ani – Eminescu, jurnalistul şi polivalenţa sa intelectuală. Va fi un omagiu adus eternei femei, va fi prezentat un proiect interesant, turistic cultural pentru Bucureşti, privind promovarea locurilor unde se află, ca semn de respect pentru spiritul lui Eminescu, peste 20 de busturi şi statui ale Luceafărului. Va fi un moment, IN MEMORIAM, pentru regretatul „ poet în robă ”, fostul judecător Constantin Andronache şi va fi prezentată o nouă revistă de cultură „ Independenţa Română ”. Va putea fi lecturat şi numărul 2 din publicaţia UZPR „ Cronica Timpului ”, care va apare în ziua seratei.
Sunt motive ca serata din 9 martie să atragă mulţi prieteni ai Uniunii, personalităţi ale vieţii culturale, ai jurnalismului, adăugând şi interesul care poate fi provocat de Gala Premiilor UZPR pentru anul 2014, programată să înceapă la ora 18,00.
Sunteţi aşteptaţi  pentru a împărtăşi bucuria celor care pregătesc, de peste un an, acest eveniment care se impune tot mai mult în peisajul cultural bucureştean.

Anunțuri