05 marJOI, 05 martie, ora 20.00: “Îndrăgostiții din vis”
“Îndrăgostiții din vis”, după “Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare

Noaptea în pădure, patru tineri îndrăgostiţi, un duh și șeful lui (stăpânul pădurii), o floare magică şi mult umor. Cam acestea sunt tentațiile cu care vă așteptăm la o oră şi zece minute de relaxare într-un spectacol plin de viață şi imaginație. Actorii sunt o parte dintre cei mai talentați de pe la noi, îndrumați de Marius Gâlea, un șugubăț, pe care-l știți din „Soț de vânzare” sau „Crimă la Howard Johnson”.

Distribuție: Catalina Balalau, Adela Bengescu, Andreea Alexandrescu, Vlad Benescu, Gabriel Chirila, Constantin Apostol, Lucian Rus

 
08 mar h 16.00DUMINICA, 08 martie, ora 16.00: „SOT DE VANZARE”

„Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

08 marDUMINICA, 08 martie, ora 20.00: „IUBIREA E UN LUCRU FOARTE MARE”
 
Teatrul Rosu va invita la o comedie…sau mai bine zis – la o nunta la a doua vedere!!! Cat de repede se pot indragosti si casatori doi tineri, precum Tanta si Costel? Nimic nu conteaza, atunci cand “Iubirea e un lucru foarte mare”. Asa sa fie oare?

Regia: Marius Gilea

Cu: Adina Stoica, Daniel Hara, Trionierele

Descriere:

Doi tineri se întâlnesc în gara de la Medgidia şi cu viteza luminii îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.

O comedie plina de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.

“Ajunsi, bine sanatosi, Tanta si Costel!”si Maestrul

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in Music Club se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

Echipa Teatrul Rosu
0723 196 376
www.teatrul-rosu.com

Anunțuri