Afis online Stii ce am facut in America Modificat 8 martieȘtii ce am făcut în America?

Duminică, 8 martie Ora 19:00
Teatrul Elisabeta

După succesul înregistrat în luna decembrie, musical-ul „Știi ce-am facut în America?” cu Julie Mayaya, Anda Dimitriu și Filip Ristovski în rolurile principale, revine în fața publicului cu o interpretare de excepție, începând cu 8 martie.

Primul spectacol din acest an al producției muzicale „Știi ce-am facut în America?” va avea loc duminică, 8 martie, la Teatrul Elisabeta din București. “Știi ce-am făcut în America?”, productie semnată de Roxana Priceputu, în regia Malinei Andrei, este un spectacol muzical inedit, în genul celor întâlnite pe Broadway, în care piese celebre din repertoriul internațional sunt readuse pe scena de actori, cântăreți și dansatori tineri, frumoși, talentați și carismatici.

„Știi ce-am făcut în America?” este un musical cu povești de dragoste contemporane și situații desprinse din realitate, un spectacol muzical care va relaxa și va distra publicul. Acțiunea piesei se desfășoară într-un mic sătuc din Spania, unde se află șapte personaje a căror destine se împletesc, trecând prin toate etapele iubirii.

Spectacolul durează 1h 10 min

Preț bilet: 40 lei / 50 lei

Iubesc Femeia 8 martieIubesc femeia, concert 8 martie la Restaurant Elisabeta!
Duminică, 8 martie Ora 19:30

Pasionații de muzica Bucureștiului de altadată, interpretată în stil contemporan de unul dintre cei mai indragiți actori ai momentului, cu siguranța nu vor rata concertul lui Silviu Biriș, ce va avea loc în data de 8 martie, ora 19:30, în atmosfera interbelică a Restaurantului Elisabeta, situat pe Bd. Regina Elisabeta, nr. 45.

Repertoriul său cuprinde melodii celebre (așa-zisele ever-green-uri românești) reorchestrate, în ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar și un colaj de tangouri. Pe lânga celebrele melodii „Zaraza”, „Uite-așa aș vrea sa mor”, „Mărioara de la Gorj”, „Casuța noastră” sau „Cel mai frumos tango din lume” etc. , spectatorii pot auzi și ritmurile unor melodii îndragite și cunoscute cum ar fi „Coșarul” sau „Fetițe dulci ca-n București”. Show-ul este interactiv, folosește un arsenal variat de mijloace artistice voce, actorie, step și dans.

Pentru a ne reaminti de vremuri vechi, dar neapuse înca, pe când muzica de petrecere și, îndeosebi, cea lăutărească autentică erau la mare modă prin toate localurile Micului Paris, surclând chiar și cele mai noi “ïmporturi” de jazz occidental, vă invităm la un spectacol de excepție marca Silviu Biriș, în cadrul căruia cu siguranță se vor anima spiritele.

Restaurantul Elisabeta este situat în centrul Bucureștiului, pe bulevardul cu același nume, doar la câțiva pași de Grădina Cișmigiului, parc popular atât în vremuri trecute cât și în prezent, într-o clădire monument istoric datând înca din secolul XIX, ce a găzduit de-a lungul timpului instituții importante ale Bucureștiului interbelic, precum Clubul Austro-Ungar sau Micul Senat al României.

Acestea fiind spuse, nu ne ramâne decât să vă așteptăm nerăbdători pentru a petrece împreuna o seara de excepție, savurând din preparatele delicioase oferite de maestrul Chef și delectându-ne cu nemuritoarea muzică de petrecere a Bucureștilor de altădată, interpretată de nimeni altul decât inegalabilul Silviu Biriș.

Pentru mai multe detalii puteți suna la 0727.703.703.
Vă așteptăm!

Bilet: 35 lei
http://www.restaurantelisabeta.ro