image descriptionVineri, 6 Martie Ora 20:00
Restaurant Elisabeta

Era o vreme, nu foarte demult, în care cultura interbelică românească era vizibil atinsă de influențe rusești. Să ne întrebăm bunicii dacă exista bibliotecă fără vreun Dostoievski sau Puskin, concert de Operă fără vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde să nu se danseze măcar vreun Kazachok.

Și cum, vecinii noștri de la Est, dintre toate cultele, cei mai pricepuți sunt la muzică e parcă imposibil ca și acum să nu tresărim de încântare și de voie bună pe vreun cântec rusesc autentic.

În acest context, în dorința de a ne readuce în actualitate petrecerile rusești de odinioară, cu cântec și voie bună, băuturi fine și dans până în zori, Restaurant Elisabeta s-a gândit să organizeze „Russian Night”.

Pentru a da seratei adevăratul spirit rus, pe lângă acordurile de balalaika sau acordeon, vom avea parte de un recital de excepție al celor mai îndrăgite melodii rusești aduse la viață de vocea inconfundabilă a cunoscutei actrițe, Tania Popa.

Nascută în 1973 în loc. Caușeni, Republica Moldova, Tania Popa este o actriță desăvarșită ce a impresionat multă lume cu talentul de excepție, obținând de-a lungul timpului nenumarate premii și distincții atât pe plaiuri naționale și internaționale. De curând a început a pași ușor și într-o carieră muzicală care, deși abia la început, prevestește a avea același succes al celei actoricești.

Preț bilet: 35 lei
Rezervări și informații: 0727.703.703
http://www.restaurantelisabeta.ro