stangaciDaca in Roma Antica, Julius Caesar a decretat ca barbatii sa scrie numai cu mana dreapta, stangacii fiind numiti “ghinionisti” sau “neindemanatici”, aceasta forma de discriminare continua pana in zilele noastre. De la profesori care lovesc cu rigla peste palma elevii stangaci, pana la obiecte banale precum clanta, foarfeca sau chiar mouse-ul, lumea este configurata dupa mecanismele de functionare ale dreptacilor.

La ora actuala, se estimeaza ca 15% din populatia planetei este stangace, insa majoritatea nu a manifestat “nemultumiri” cu privire la discriminarea producatorilor mondiali, care au construit obiecte numai pentru uzul dreptacilor. in Romania, pana de curand, obiectele pentru stangaci au reprezentat un segment de piata extrem de firav din cauza dificultatii achizionarii lor, prin intermediul Internetului, din pietele americane sau chiar chinezesti.

http://www.e-stangaci.ro

banner-1_1“Ne-am gândit că și stângacii trebuie să aibă drepturi egale cu dreptacii, deoarece discriminarea la adresa stângacilor datează de sute de ani. Stâgancii ar trebui respectați așa cum sunt, fără ca dreptacii să le corecteze acest așa-zis “defect” încă din primii ani de școală și până la bătrânețe. Acum și stângacii autohtoni pot cumpara de la primul magazin românesc dedicat lor, tot felul de obiecte: pornind de la rechiziteșcolare, instrumente muzicale, ceasuri, până la obiecte de bucătărie și pentru grădină. Acestea sunt special create pentru uzul lor și au menirea de a le face munca, scrisul și distracția mai ușoară”, declară Ramona Berendea, managerul singurului magazin românesc pentru stângaci.

Transmite,
Dr. TănaseTasenţe
Director General
Plus Communication

Anunțuri