Afis 50x70 cm - Steaua fara nume 2 martie 2015Luni, 2 si 29 martie, Ora 19:00, teatrul Elisabeta, Bucuresti

,,Steaua fără nume” este o comedie romantică savuroasă, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Răzvan Raduță, Gabriel Huian, Ionuț Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa și Tudor Morar o recreează la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospețime și inteligență.
Marin Miroiu, un profesor de matematici și cosmografie dintr-un orășel de provincie, descoperă o stea. Acesta cumpără de la București o carte foarte veche și destul de scumpă, un atlas ceresc care îi poate certifica că el este cel care a descoperit steaua și nimeni altul înaintea sa.
În dupa-amiaza cu pricina, profesorul vine la gară sa ridice mult așteptata carte! Tot în aceeași seară coboară în gara mică și afumată – fără voia ei – o necunoscută fără bilet. Profesorul se oferă să o ajute, propunându-i să înnopteze în casa lui până a doua zi – zi de leafă! – cand i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpăra un bilet de tren spre București. Necunoscuta acceptă și totul capătă dimensiunea poveștilor hollywoodiene: cei doi se îndrăgostesc și petrec o noapte împreună.
A doua zi, un barbat elegant bate la ușa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei… Cerută de nevastă de către Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagoniștilor noștri. Vă așteptăm sa descoperiți alături de noi deznodământul acestei povești!

Durată spectacol: 2h 50’ (cu pauză)
Rezervări și informații: 0727.703.703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.teatrul-elisabeta.ro și pe www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, vă invităm să accesați www.teatrul-elisabeta.ro

Anunțuri