unnamedVă invităm joi 22 ianuarie la orele 11 în sala mică de proiecții a Uniunii Cineaștilor din România (Cinematograful Studio-bd. Magheru sau intrarea din str. Mendeleev 28-30), la noua întrunire a cenaclului.
Conform tematicii pe care ne-am propus-o, se va continua discutarea articolelor privind ecranizarea literară apărute în caietul program al ediției 2014 (pag. 97 – 115 ) pe care vi-l oferim în atașament și se vor pune în dezbatere sinopsisurile publicate în website-urile noastre de Forum-Atelier ced se pot accesa la adresele:
http://screenplayfestivalro.falezedepiatră.net/forum-atelier
și
http://cititordeproza.ning.com/group/festivalului-international-al-ecranizarilor-litera
În partea a doua a ședinței vor fi prezentate site-urile internet pe care se desfășoară concomitent, în mediul virtual, lucrările cenaclului nostru și se vor desfășura, de asemenea, în perioadele respective, edițiile virtuale ale Festivalului, întrunind participanți de oriunde prin intermediul legăturilor IT. Pentru a vă face o idee, puteți accesa încă dinainte acest complex site-internet pe care l-am construit, intrând pe portalul nostru http://www.cartesiarte.ro și dând click pe sigla „CINELITERATURA” din centrul paginii principale. De aici, butonând, se pot accesa, celelate componente virtuale ale recentei construcții internet: PAGINA PRINCIPALĂ „CINELITERATURA”, FORUMUL-ATELIER; SALA DE CINEMATOGRAF VIRTUAL CU CANALELE MEDIA ȘI YOU-TUBE; PAGINA FACEBOOK a Festivalului, Pagina TWITTER a Festivalului, Pagina GOOGLE + a Festivalului și Pagina PINTEREST a Festivalului.

unnamed

Anunțuri