Vineri, 20 Februarie I Ora 20:00
Afis-Online-IRINA-SARBU-Ianuarie-2015Restaurantul Elisabeta prilejuieste intalnirea dintre iubitorii de jazz si Irina Sarbu, una dintre figurile emblematice contemporane ale acestui stil muzical, intr-un concert ce continua seria evenimentelor culturale si artistice gazduite pe scena sa. „Interbelic Mood” ii va purta pe spectatori, in ritm de jazz, in universul interbelic si le va colora seara in nuantele unei lumi demult apuse, o lume care ramane in memoria noastra drept o perioada infloritoare pentru cultura si spiritul autohton.

Vocea inconfundabila a Irinei Sarbu, talentul sau de a realiza chiar si cele mai dificile improvizatii de jazz si bucuria pe care o emana de fiecare data cand se afla pe scena, sunt garantia unei seri exceptionale, inca de la primul vers si pana la ultimul acord de vioara. Si pentru ca spectacolul sa fie complet si experienta artistica plenara, solista va fi acompaniata de pianul lui Puiu Pascu, de vioara lui Lolica Nicolae, de prestatia lui Ciprian Parghel la contrabas si cea a lui Tudor Parghel la tobe.

Va invitam la un spectacol unic in care converg amintirea Micului Paris, fiorul jazz-ului si emotia blues-ului, un spectacol ca un tablou anacronic dar, totusi, foarte bine ancorat in miscarile artistice actuale!

Va asteptam!

Pret bilet: 35 lei
Rezervari & informatii: 0727.703.703

Anunțuri