wagner bijoux-268-Edit“Synthesis” este noua colecție de bijuterii din porțelan pictat manual pe care Ana Wagner a imaginat-o cu ocazia participării mărcii Wagner Arte la târgul de fashion și accesorii Pure London, care se va desfășura la Londra între 8-10 februarie.

“Synthesis” păstreaza stilul de inspirație Art Nouveau și Art Deco și vine cu un plus de strălucire datorită cristalelor ce reprezintă unul din motivele noii colecții. Pictura manuală a Anei Wagner menține o linie clasică dar totuși foarte actuală în peisajul accesoriilor industriei fashion.

wagner bijoux-283-EditAurul si platina domină cromatica întregii colecții și sunt parte din poveste, aplicate prin pictura manuală. Toate bijuteriile sunt montate în argint și aur. Pentru prima dată în istoria bijuteriilor semnate Wagner, apar perlele ce dau prospețime colecției.

Artista Ana Wagner dezvăluie felul în care a luat naștere această colecție: “ Bijuteriile Wagner trec printr-o perioadă de epurare și simplificare a formelor și decorurilor încât stilul devine minimalist, în trenduri, pastrând totodată amprenta atelierului nostru.”

wagner bijoux-383„Synthesis” este un melanj de materiale prețioase – aur, platină, porțelan, cristal, argint, perle, mai apoi transformate de către ‚alchimista’ Ana Wagner într-o colecție strălucitoare și spectaculoasă” declara Irina Wagner despre colecție.

Pure Lodon este un târg bianual destinat industriei fashion de nisa medie spre lux pentru femei și se desfășoară la Londra, în eleganta locație Olympia Kensinghton. Este cel mai mare târg de profil din Marea Britanie. Mai mult de 800 de designeri expun la fiecare ediție și 9000 de buyeri (achizitori) vizitează Pure London. Este un spectacol în materie de fashion cu numeroase prezentări, speech-uri și standuri impresionante.

Marca Wagner Arte a mai participat în ultimii ani și la London Fashion Week, Inhorgenta Munchen, Pasarela Barcelona, Maison & Objet Paris.

wagner bijoux-324-Edit-EditDespre Wagner Arte

Toate colecțiile de obiecte și bijuterii stau sub conceptul și design-ul Anei Wagner. Decorul este realizat în tehnicile picturii manuale și de imprimerie-decalcomanie, înnobilate cu aur și platină, în atelierul de creație Wagner – București, alături de pictorii colaboratori ai atelierului.

Fiecare piesă ce poartă marca Wagner Arte sau semnatura Anei Wagner reprezintă o lucrare de artă miniaturală, piesă-unicat lucrată cu extremă minuțiozitate și pasiune. Lucrările Wagner reprezintă artă pura ce poate fi transmisă din generație în generație.

Obiectele noii colecții se găsesc, începând cu 15 februarie 2015, la Wagner Maison de la Porcelaine din Cotroceni, str. Dr. Staicovici 19. Comenzile speciale și personalizările după dorința clientului se fac la numerele de telefon 0728306619 sau 0214110124.

Anunțuri