Înscrierile pentru programul MBA al Marymount California University sunt încă deschise.

Potențialii studenți care intră în contact cu Coordonatorul Programului pentru România în luna ianuarie pot beneficia de o bursă suplimentară de 10%.

10923613_10152765028762737_626010990267889892_nUnul dintre cele mai atractive si accesibile programe de MBA, oferit de Marymount California University (MCU), este acum în România, prin Globaltraining, Local Learning Centre for MCU online MBA.

Programul de MBA al Marymount California se adresează absolvenților de facultate cu experiență de lucru practică, furnizându-le conceptele economice necesare în adoptarea celor mai potrivite decizii de business, pentru a face față cu succes provocărilor specifice contextului actual, caracterizat de globalizarea economiei.

Programul conectează într-un mod aplicativ instrumentele economiei, tehnologiei și marketingului, cu dezvoltarea afacerilor de tip antreprenorial și corporativ.

Parcurgând cursurile acestui program, studenții vor dobândi abilități și aptitudini esențiale pentru a deveni business leaderi, printr-o explorare practică și relevantă a mediului managerial de astăzi.

Astfel, absolvenții acestui program vor putea să:

* își dezvolte propria filozofie de leadership;

* demonstreze o abordare argumentativă în luarea deciziilor;

* definească și analizeze o problemă organizațională, identificând soluții sustenabile de rezolvare;

* se auto-motiveze și să-i motiveze pe membrii echipei pe care o conduc să obțină cele mai bune rezultate în contextul dat;

* integreze considerații de ordin cultural, tehnic, economic și global în analiza oportunităților de afaceri.

‘Suntem fericiți că putem să-i susținem pe cei dornici de dezvoltare profesională continuă și mediul de afaceri din România, printr-un program de MBA atât de aplicat, cunoștințele dobândite de cursanți putând fi utilizate în practică imediat.

Expertiza profesorilor este globală, echipa de lectori fiind formată, în prezent, exclusiv din profesori străini. În calitate de centru de pregătire pentru acest program în România nu putem interveni asupra procesului educațional, garantând astfel 100% calitatea americană pentru un program livrat în Europa’, spune Adela Șova, Coordonatorul Programului MCU MBA în România, Head of Globaltraining România.

Cursurile, predate în limba engleză, se desfășoară pe parcursul a 22 de luni, în sistem mixt, atât on-line cât și în format tradițional, la clasă, in București. Costul programului este de 8.350 euro. Există scheme de plată flexibile și se oferă burse parțiale de studiu. Programul este accesibil și studenților din afara Bucureștiului, cursurile predate în clasă desfășurându-se în weekend.

Pentru seria din primăvara lui 2015, înscrierile sunt încă deschise.

Despre Marymount California University

Marymount California University este o universitate de top din California, SUA, care oferă programe universitare si postuniversitare (tip MBA si MSc) in domenii variate (Business, Liberal Arts, Media Studies, Psychology, Community Psychology, Leadership, Global Development).

Universitatea este acreditată de WASC (Western Association of Schools and Colleges), iar programele ei sunt recunoscute de către US Department of Education.

Despre Globaltraining România

Globaltraining România, pe lângă programul MCU MBA, susține dezvoltarea profesională continuă prin cursuri de pregătire pentru obținerea a numeroase certificări profesionale internaționale de prestigiu, precum: ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants), DipIFR (Diploma in International Financial Reporting), ADIT (Advanced Diploma in International Taxation), CFA (Chartered Financial Analyst), CIA (Certified Internal Auditor), CIPR (The Chartered Institute of Public Relations) Diploma in Public Relations și Internal Communication Diploma.

Globaltraining este prezent cu birouri permanente în trei țări, Cipru, Grecia și România, însă activează în prezent la nivel global acoperind deja alte 10 țări, și are o experiență de peste 20 de ani în oferirea de programe de training.

Ovidiu Cuc, Specialist Marketing

Anunțuri