In luna IANUARIE 2015 Galeria de Arta ELITE PROF ART – COTROCENI, Str. Dr.Nanu Muscel 13 organizeaza expozitia ” …DE IARNA” (pictura, grafica, sculptura, arta
decorativa, fotografie, etc.)

10850249_755252361224456_8801658866373044549_nPentru aceasta expozitie Galeria de Arta Elite Prof Art va realiza un album. Fiecare artist poate avea cel putin o foaie A4 fata / verso sau mai multe in acest album. Pentru fiecare foaie care-i apartine artistul va primi cate un album.
Pret foaie/album : 100 lei.
Cine doreste mai multe foi in album va plati corespunzator.
Pentru cine doreste mai mult de 3 albume pretul albumului devine 700 lei/album
Pe prima pagina vor aparea 4 lucrari si fotografia artistului.
Pe verso va fi CV ul artistului plus un comentariu despre artist realizat de artistul vizual Vergil Cojocaru-Cover sau artistul vizual Petre Emanuel Ghergu – doctorand in istorie.
Fiecare participant va primi cate un catalog.
Galeria va realiza deasemenea cate un cd pentru fiecare artist, care va cuprinde un slide show al lucrarilor expuse.
Expozitia va beneficia de o campanie de publicitate realizata in mas media, site-uri de arta blogul galeriei, tv, etc..

In vederea bunei organizari si pentru realizarea albumului expozitiei, va rugam sa trimiteti initial fotografiile a 4 lucrari care sa apara in album, tehnica , dimensiunile si un scurt CV cu fotografia personala, pe e-mail: galeriaeliteprofart2011@gmail.com

Durata expozitiei : 1 luna de zile
Numar maxim de lucrari acceptate in expozitie pt. fiecare artist : 2 lucrari
Taxa participare:
1 lucrare – 100 lei
2 lucrari – 150 lei
Dimensiuni maxime admise : 100 x 100
Tema : IARNA
Lucrarile pentru expozitie se predau la sediul galeriei din Bucuresti – Cotroceni – str.Dr.Nanu Muscel nr.13, tel.0766.30.40.55.
Lucrarile fara rame si sistem de prindere vor fi inramate de galerie contra cost.

Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, va rugam sa ambalati lucrarile astfel incat sa fie protejate atat la trimitere cat si la returnare. Nu acceptam lucrari deteriorate in urma transportului. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea lucrarilor in timpul transportului. Plata curieratului la trimitere si returnare va fi efectuata de artistul participant.

Organizatorii au dreptul de a folosi imagini dupa lucrarile expuse, fara plata catre autor, cu scopul promovarii expozitiei in materiale publicitare ale expozitiei, in scop de informare, marketing si educational.

RELATII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI LA :
tel. : 0766.30.40.55 ;
e-mail: galeriaeliteprofart2011@gmail.com, sau facebook

imagine: ANDREESCU RAZVAN – MAGIA IERNII – ULEI PE PANZA