top_logoCLIPA MAGAZINE
780 N EUCLID ST STE.109
ANAHEIM, CA 92801
PH:(714)758-8801
E-MAIL:redactiaaclipa@sbcglobal.net
http://www.clipa.com

ISTORIC :  Clipa a patruns pe esichierul publicistic la data de 1 august 1991. Din start, s-a dorit a deveni liantul unei comunitati destul de divizate si antagonice. Aceasta este explicatia ca in paginile publicatiei veti gasi materiale si informatii generate de organizatii si persoane apartinand intregului spectru confesional si politic. Am considerat, conform standardelor internationale, ca rolul unei prese independente este de a informa cititorii cu evenimente, indiferent de generatorii lor.

AREA DE RASPANDIRE : Datorita tehnicii specifice mileniului al III-lea, Clipa este citita pe toate meridianele globului, satisfacand setea de informatii a vorbitorilor de limba romana, imprastiati aproape pe toate continentele.

DOTAREA TEHNICA: Clipa dispune de toate echipamentele necesare pentru finalizarea fluxului tehnologic. Informatiile se culeg direct, sau prin colaboratori din Romania, suferind in continuare fazele clasice ale procesului jurnalistic. Clipa dispune de masina de tiparit-Hamada 600 CD, masina de filmat-LogERobertsons ML410, masina de filmat placi-Amergraph U28-1200, masina colator Thomas, masina de taiat Ideal, masina de bindery Folnak-1, masina de copiat Sharp SD-3062.

PRET: $ 15,000.00 Consideram pretul doar o suma modica, in conditiile in care o publicatie valoreaza milioane de dolari.

CONDITII COLATERALE: Indiferent de cumparator, ne obligam ca o perioada de maximum 1 luna sa lucram voluntar. ~n aceasta perioada noul proprietar va depune toate eforturile sa-si insuseasca toate procedeele de continuarea revistei cu personalul care va crede de cuviinta. Si dupa aceasta perioada vom sta la dispozitie cu sugestii folositoare pentru bunul mers al publicatiei.

Director,
Dwight L Patton