3. Gabriel Rauta, Francisco Alfonsin si Ion Grosu in spectacolul Noul locatar (copyright Mihaela Marin)Noul locatar de Eugène Ionesco, spectacolul semnat de regizorul Gábor Tompa, îşi continuă traiectoria de succes, cu a  treia o participare la un important festival de gen, după Festivalul Internaṭional Fest(in) pe bulevard şi Festivalul Naţional de Teatru

Calităṭile acestei opṭiuni repertoriale ṣi a viziunii regizorale au impus, astfel încât această producţie a Teatrului Nottara a fost inclusă ṣi în programul Festivalului Internaţional de Teatru Interferenţe, de la Cluj-Napoca. Astfel, pe 2 decembrie a.c., montarea va avea două reprezentaţii, de la orele 18.00 şi 21.00.

4. Francisco Alfonsin in spectacolul Noul locatar (copyright Mihaela Marin)Clujenii vor putea să-i vadă pe Francisco Alfonsín, Ada Navrot, Ion Grosu şi Gabriel Răuţă într-un spectacol în care poezia se îngemănează cu absurdul. Decorul, semnat de Helmut Stürmer, şi costumele create de Corina Grămoșteanu sunt adevărate personaje în această dramă a aglomerării.